RAZLIČITI POGLEDI NA BUDUĆNOST: Otkriven razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara

Iako su Milica Todorović i Petar Strugar delovali presrećno, par se rastao u vreme kada je virus korona stigao u Srbiju, pa su otišli svojim putevima – Milica u roditeljski dom, a Petar je ostao u Beogradu.

Kako pišu domaći mediji, do kraha ljubavi došlo je jer je pevačica navodno spremna da postane majka, dok glumac još uvek ne misli da je pravi trenutak.

- Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je video da Milica obožava decu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi decu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamerke - rekao je izvor za "Srpski Telegraf" i nastavio:

Na primer, kada se razbolela pre dva meseca, on nije bio pažljiv koliko je ona mislila da bi trebalo da bude i požalila se prijateljici na njega.

Kako dalje tvrdi ovaj list, Petar se pokajao zbog raskida, ali je i dalje pri stavu da je još rano za dete, tako da se njihovi razgovori o pomirenju još nisu završili uspešno.

Izvor: Glossy.rs/Srpski telegraf
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.