UŽASAVAM SE DRAGANE: Jadranka Mitar šokirana ponašanjem ćerke u "Zadruzi"

Kontroverzni par Dragana Mitar i Edis Fetić podelio je Belu kuću, ali i naciju. Poznato je da je Fetić prevario svoju suprugu Zilhu sa Draganom, a prošle noći u Beloj kući potegla se tema o potencijalnoj trudnoći bivše modelsice.

Naime, Dragana je priznala da je tražila antibebi pilule od Mine Vrbaški, ali je zgranula sve kada je poručila da dete neće zadržati ukoliko se ispostavi da je trudna.

Za portal Pink.rs oglasila se Draganina majka Jadranka Mitar, koja je bez dlake na jeziku progovorila o svemu što se prethodnih dana dešavalo na imanju u Šimanovcima.

Draganina majka bila je šokirana ćerkinim ponašanjem, budući da je zbog ljubavnika bila spremna čak i da napusti rijaliti, zbog čega bi bila u obavezi da plati kaznu, iako je ušla da se bori za svog sina Jovana.

- Ja bih volela da kada je tako javno izneto, da se kaže i šta su javno pokazali testovi. Ali situacija u kakvoj su, ako oni smatraju da je vreme da se u takvoj vezi rodi dete, odluka mora da bude samo njihova. Oni su napravili cirkus, da trenutno posle poziva sa porodicom, ima neku šifru, poruku, koju je samo on shvatio. A i ona poruka koju je dobio u Pazaru. Ja se nisam slagala od samog starta, ali očigledno je da deca ne slušaju roditelje, kao što je i Luna rekla, da će ona sama da uradi sve, da je puste - započela je Jadranka razgovor za Pink.rs i nastavila:

- Užasavam se i Gage, i Miljane, i Lune. Šta reći? Treba učiti na svojim greškama, moraju da plate tu školu. Kažu da svako kroji svoju sudbinu! Što je rekao Edo u jednoj izjavi: ,,Nek smo živi i zdravi". Evo, Zorica, dva braka propala, kao i Anabela. Ljubav kad prođe, doći će druga. Ja sam rekla Dragani da posluša Miću, on joj govori sve, a svi vole da morališu drugome. Švaleracije je bilo od sveta i veka i uvek će biti - rekla je Jadranka.

Zadrugari su komentarisali da će se Edis vratiti Zilhi, budući da je izjavio da se pokajao zbog afere sa Draganom, a mi smo upitali Jadranku da li smatra da će se oni zaista pomiriti.

- Znate kako, ako je njegova porodica u onom pismu koje je dobio napisala da ih Zilha ne zanima, već samo deca, onda je jasno da su se vrlo lako otarasili bivše snajke - prokomentarisala je Jadranka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Premijera vikend specijal - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još