Sve usluge na jednom mestu

Profitabilnost naših klijenata nam je na prvom mestu, a smanjenje troškova poslovanja samo jedan od zadataka da bismo ostvarili naš i njihov cilj: brz povraćaj investicija

TVCOM svojim klijentima omogućava visokokvalitetne usluge istraživanja tržišta, podrške u poslovnom planiranju i procesima, brigu o korisnicima, podršku organizaciji skupova i prezentacija, kao i usluge komunikacije sa javnošću. Umesto da se komunikacijama, marketingom i povećanjem prodaje jedne kompanije bave marketinška, PR i advertajzing agencija uz pomoć veb dizajnera i specijalizovanih studija za grafičku, video i "event" produkciju, danas je trend da se sve ove usluge stave pod kapu jedne jedine agencije. 

Upravo na srpskom tržištu, iskustva beogradskog preduzeća TVCOM potvrđuju da je ovako originalno koncipiranom i pruženom uslugom moguće ostvariti bolje rezultate i uz manje izdatke po klijenta. Iza projekta "Objedinjena komunikaciona platforma" ovog preduzeća nalazi se u suštini veoma jednostavna ideja i ambicija da svojim klijentima omoguće ubrzavanje poslovnih procesa i smanjenje troškova poslovanja. 

- Profitabilnost naših klijenata nam je na prvom mestu, a smanjenje troškova poslovanja samo jedan od zadataka da bismo ostvarili naš i njihov cilj: brz povraćaj investicija - kaže Aleksandar Bojović, direktor TVCOM, firme koja od početka ove godine funkcioniše po principu objedinjene komunikacione platforme. 

- Sva naša iskustva i znanja upakovali smo u nešto što se zove objedinjena komunikaciona platforma - kaže Bojović. - U centar pažnje, pri ovakvom pristupu, stavljamo način komuniciranja s klijentima i njihovim potrošačima kroz direktne i indirektne komunikacione kanale. Direktni komunikacioni kanal je naš kol-centa, koji je naša direktna komparativna prednost u odnosu na ostale specijalizovane agencije. Naši specijalizovani agenti koriste i sofisticirana CRM rešenja za efikasno uspostavljanje željene komunikacije između kompanija i tržišta - ističe Bojović. 

TVCOM svojim klijentima omogućava visokokvalitetne usluge istraživanja tržišta, podrške u poslovnom planiranju i procesima, brigu o korisnicima, podršku organizaciji skupova i prezentacija, kao i usluge komunikacije sa javnošću. Zahvaljujući sistemu objedinjenih usluga i principu "single point of contact“ bolje razumeju potrebe svojih klijenata i ostvaruju koherentnost u različitim oblicima komunikacije. Bojović s ponosom ističe bazu podataka u kojoj se nalazi preko 75.000 pravnih subjekata, a koja je nedavno proširena preduzetnicima. U bazi podataka nalazi se delatnost firme, matični broj, broj zaposlenih, finansijski podaci, do broja muškaraca, žena i podacima o stručnoj spremi zaposlenih. 

- Preko 200 podataka o svakom preduzeću imamo u toj bazi. Svaka tri meseca se određeni podaci inoviraju. Novi klijenti su počeli da nam dolaze jer se već čulo šta smo uradili. Jednostavno, prepoznajemo se. TVCOM posluje uglavnom sa stranim klijentima, među kojima su kompanije "Cisco Systems", "Fujitsu Siemens Computers", "Diners Club International", UNICEF, "Microsoft", "Aldata Solution" i druge.

("Pregled")

Pogledajte još