SJAŠITE S MENE: Anabela Atijas tvrdi da ona nije kriva za svađu Marka i Lune! (VIDEO)

Kao i svake srede gledaoci treće sezone rijaliti programa "Zadruga" imaju prilike da gledaju radio emisiju "Amnezija", koju vode Bane Čolak i Bora Santana, a prvo pitanje bilo je upućeno Anabeli Atijas, a ono je glasilo:

- Da li si baš ovde javno morala da daš opis stana Nenada Sinđelića Gastoza i doprinela tome da je (Lunu) dečko ostavi?

- Kao prvo, na pitanjima novinara po ulasku je Luni je postavljeno pitanje kada se poslednji put videla sa Gastozom, demantujem priču da sam ja opisom zida doprinela ovome. Posle "Zadrugovizuje" neko je dao izjavu i pisalo se da se Luna viđala sa Gastozom, ja sam tu priču čitala napolju, mislila sam da je izmišljotina. Ovde je rekla da se videla sa Gastozom na slavi i na "Mac"-u. Ova priča je pokrenuta od Luninog ulaska ovde, ja nemam problem sa time. Sjašite s mene, ne podnosim više da me ljudi optužuju za sve živo. Navikla sam da budem kriva za sve u vezi Marka i Lune - rekla je Anabela.

- Ja sam samo postavio pitanje jer sam ovo čuo od nje, ne od novinara, ona je opisivala izgled stana. Nije novinar opisao stan, već ti. Moje pitanje je bilo da li si morala da opisuješ izgled stana i dolivaš ulje na vatru - umešao se Edo Fetić, koji je danas zadužen za postavljanje pitanja zadrugarima.

- Ja ću uvek biti tu uz moje dete, kada joj je loše. Ja kada vidim moje dete da je loše, nema te sile koje bi me sprečile. U ovoj situaciji me je prihvatila, neću to prepričavati. Priznala mi je da je slagala, ja je u tome ne podržavam. Podsetimo se samo zbog čega sam ja ovde ušla, zbog Luninih laži. Upravo zbog njih ja sam ušla ovde da se operem od tih laži, ne pravdam je, ali primećujem da je loše. Ona po ceo dan leži u krevetu, gleda filmove, pokazuje mnoge vidove depresije. Ne opravdavam je, ali je jako razumem. Sama sam ja bila loše, ali mene je moj partner podržavao, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Dobro sam sada, to nije ništa sramno, ja sada imam konkretnu terapiju, pa mi je bolje. Dakle, nisam htela da pravim nikakvu svađu između njih, svi dobro znaju kako izgleda Gastozov stan, ovo što se dešava vezano je za tekst koji je izašao pre mog ulaska - objašnjavala je Atijasova.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još