GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Olivera Balašević proslavlja 61. rođendan (FOTO)

Supruga poznatog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera danas je napunila 61 godinu, te je zanimljivom fotografijom pokazala svoj smisao za humor, ali i da izgleda nikad bolje.

Olivera je, naime, rođendan obeležila i na storiju na svom Instagram profilu veoma simpatičnim fotografijama, a čestitke su krenule da joj pristižu sa svih delova Srbije i zemalja u regionu.

Mnogobrojni fanovi njenog supruga, pa i njeni, poručili su joj da izgleda dvostruko mlađe, te da godine nemaju mnogo veze sa njenim izgledom i mladalačkim duhom koji poseduje.

Olivera je sa osmehom na licu pozirala, a u rukama je držala papir na kome su ispisane njene godine, ipak kada se okrene broj je znatno manji, te je ovom šalom oduševila mnoge.

Podsetimo, Olivera i Đorđe su skoro četiri decenije u braku. Slavni kantautor upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić, našu bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano. Oboje su bili gosti novosadske televizije - Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar nakon čega je počela jedna lepa ljubavna priča koja je svakim danom sve jača.

Izvor: Blic.rs
Foto: olivera.balasevic/Instagram

Pogledajte još