IVAN JE U IZOLACIJI NADMAŠIO SAMOG SEBE: Jelena Tomašević otkrila i dogodovštine sa ćerkom Ninom

Petnaest godina prošlo je otkako je Jelena Tomašević Bosiljčić stigla u Beograd, u kojem je prethodno već dokazala da će muzika biti njena profesija.

Baš tu se rodila njena ljubav s glumcem Ivanom Bosiljčićem, ali i njihova danas osmogodišnja ćerka Nina. Iako su zbog posla često na putovanjima, pop pevačica s porodicom dane izolacije provodi u novom domu u mirnom delu prestonice u koji su se nedavno uselili.

 

 

Pevate li po kući i ukućanima?

- Pevam Ivanu i Nini razne pesme, počevši od onih s kojima sam se takmičila još u "3K duru", preko izvornih do svojih numera. Oni su moja najslađa publika. Ali nedostaju mi koncerti. Pišu mi ljudi na društvenim mrežama da slušaju "Noćas dođi mi", pesmu koja je bila u senci hitova s prvog albuma. Inače, više volim pevanje uživo od onog u studiju i po emisijama, pa jedva čekam da se vratim svom poslu u punom svetlu.

Da li se u vašem domu češće slušaju vaše pesme ili gledaju Ivanove serije?

- Najviše se prate Ninini časovi na RTS i onlajn časovi iz redovne i muzičke škole. Pored toga crtamo i pevamo zajedno.

Postoji li neki njen predmet u školi koji vam ne ide dok učite zajedno?

- Srećom, Nina je drugi razred, pa se lako snalazim u ulozi učiteljice, ali nad nekim zadacima iz matematike moram i ja da se zamislim.

Sada ste s porodicom više nego ikada pre?

- Imam sreću da nemam fiksno radno vreme i odsutna sam od kuće samo kada imam koncerte ili snimanja u studiju, pa sam skoro stalno s Ninom. Ivan je imao periodična snimanja u Rusiji, ali smo Nina i ja provele celo leto u Petrogradu. Period izolacije doživeli smo kao zajednički produženi odmor i posvetili se jedni drugima.

Jeste li tokom izolacije otkrili neku osobinu svog supruga koju ranije niste primećivali?

- Ivan je veoma duhovit, ali u ovoj izolaciji je prevazišao samog sebe. Činio je sve da Nina ne oseti da se nešto krupno dešava, svakog dana je izvodio razne kerefeke i zasmejavao nas, pa me je podsetio na onaj film "Život je lep" (La vita e bella).

Da li je šlag s malinama samo delić onoga što znate da spremite?

- Kad sam videla da je Ivan okačio na svoj Instagram šlag s malinama i napravio foto-montažu sa skijašem na njemu, slatko sam se ismejala. Uživam da izmišljam recepte i isprobavam nove, a pomaže mi moja Nina, pa nam je zabavno.

Primarna porodica vam je u Kragujevcu. Jeste li uplašeni za bezbednost vaše mame, koja je medicinski radnik?

- Mama je uvek bila hrabra, kao što je i sada, i puna ljubavi prema nama u porodici i prema svim pacijentima. Ona je hodajuća ljubav. Svako veče molitveno mislim i aplaudiram za nju i za sve zdravstvene radnike, koji su na prvoj liniji s obolelima i svima vama koji radite u ovo teško vreme da biste bili nama na usluzi. Hvala vam! Mnogo mi nedostaju moji roditelji i brat s porodicom. Jedva čekam da ih vidim i izgrlim.

Kako je došlo do toga da se rodite u Negotinu?

- Moji roditelji su mladi ušli u brak. Bili su bez posla, pa im je stric, koji se već oženio u Negotinu, našao zaposlenje. Tamo se rodio moj brat Darko, posle dve godine i ja, a onda su moji roditelji našli posao u Kragujevcu i vratili se u svoj grad. Zato Kragujevac doživljavam kao rodni grad, tamo sam odrasla, išla u osnovnu školu, u gimnaziju, na fakultet. A u dvadeset prvoj preselila sam se u Beograd. Volim kad imam koncert u Negotinu, na neki način sam povezana i s tim gradom.

Lagano trošite tridesete. Da li vam se čine drugačijim od onoga što ste mislili kada ste ulazili u četvrtu deceniju?

-Sa 36 godina osećam se bolje nego sa 20. Sada sam utemeljenija sa samom sobom više nego pre. To je lepa strana sazrevanja. Radovala sam se tridesetim i moja radost bila je i opravdana. Lepe su godine koje živim i daj bože da tako bude i u budućnosti.

S kojim kolegama ste privatno u kontaktu?

- Moji najbliži prijatelji iz Kragujevca rasuti su po svetu. Marina je u Čikagu, Đorđe u Dubaiju, Senka i Jasmina u Švajcarskoj, Ivana u Kragujevcu, a samo mi je Sneža u Beogradu. Među kolegama sam stekla prave prijatelje: kumu Mari Mari, Željka Joksimovića, Sergeja Ćetkovića, Sašu Kovačevića, Jelenu Pudar iz Nevernih beba i sa svim imam divan kontinuitet u druženju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još