Džo Koker, Fejtles, Senšejšn u Areni

BEOGRAD, 3. januara 2011. (Beta) - U Beogradskoj areni za sada su za 2011. godinu najavljeni koncerti engleskog pevača Džoa Kokera (Joe Cocker), sastava "Fejtles" (F a it h l e s s), a najavljena je i "didžej-žurka" "Sensejšn" (Sensation).

Britanski plesni sastav "Fejtles" nastupiće 22. marta u Areni. Oni su novembra 2010. godine objavili dvostruki CD "The Dance Never Ends" koji, pored studijskog albuma "The Dance", sadrži i disk sa remiksima koje radili Đ Erik Pridž (Eric Prydz), Tjesto (Tiesto), Mark Najt (Knight), Ejtiefsi (ATFC) i drugi.

Na osnovu inicijativa više od 100.000 ljudi na društvenoj mreži Fejsbuk, u Beogradskoj areni 21. maja će se odrzati "elektro-žurka" "Senšejšn" koju prate video-efekti uz lasere, raskošna scenografija i akrobacije, a obavezno je da posetioci budu odeveni u belo.

Pevač poznat po hitovima "U n c h a i n my Heart" i "You Can Leave Your Hat On" i hrapavom glasu, DŽo Koker posle četiri godine 29. maja ponovo peva u Beogradskoj areni, tokom turneje kojom predstavja novi album "Hard Knocks" (2010).

U Srbiji su za ovu godinu za sada najavljeni i nastupi tanzanijskog "Ngoma Afrika benda", francuskog "Manuška orkestra", američkog bluzera Andrea Vilijamsa i norveškog "Farmers marketa" - u okviru muzičkog programa filmskog festivala "Kustendorf", od 5. do 12. januara na Mokroj Gori.

Pogledajte još