KREČIM I LEPIM TAPETE: Ana Sević otkrila da se ne libi da uradi muške poslove!

Pevačica Ana Sević vreme u izolaciji provodi radno, a među svakodnevnim poslovima oko kuće, ne libi se da uradi i ono što je "posao za muškarce".

- Jesam žena, ali ne libim se da radim sve što je potrebno. Umem da promenim osigurač, sastavim delove nameštaja, krečim i lepim tapete... - rekla je Ana.

S obzirom da će za 1. maj najverovatnije biti zabranjeno kretanje, ona će taj dan provesti u prirodi, ali u svom dvorištu sa prodicom.

- U dvorištu, sa porodicom. Mada, na ovaj porodični karantin smo već oguglali - rekla je ona i okrila da je svoj prvi honorar zadradila sa 25 godina, te da joj je on bo i najdraži.

- Najslađi novac sam zaradila sa 25 godina, kada sam imala svoju prvu veću svirku. To je bilo za doček Nove godine u jednom hotelu na Kopaoniku. Reći ću vam da je honorar bio dovoljan za jedno dobro putovanje, šoping i prvi profesionalni mikrofon - ispričala je Ana.

Pevačica ističe da je sebi i pre izolacije dala oduška, i da joj je sada omiljena ruta do frižidera.

Ove zime sam mnogo smršala, dala sam sebi oduška još pre nego što je počela samoizolacija. Karantin me je vezao za frižider i često se šalim da moj frižider dnevno ima najviše pregleda - zaključila je Sevićeva.

Izvor: Telegraf.rs/Alo
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još