RODILA SAM SEBI DVE MALE NATAŠE: Bekvalčeva nikad iskrenije o ćerkama

Nataša Bekvalac nije ni slutila da će u karantinu otkriti čari domaćinstva. Naime, zbog brzog načina života tokom redovnog stanja u zemlji, atraktivna plavuša imala je malo slobodnog vremena da se posveti obavezama na luksuznom imanju u Čeneju, ali sada je odlučila da vanredno stanje maksimalno iskoristi.

Zajedno sa naslednicama Hanom i Katjom uživa u svim blagodetima porodičnog doma, a kako otkriva, po ceo dan eksperimentiše u kuhinji spremajući neka nova jela, preko dana sadi cveće, a čak je naučila da koristi i električnu kosilicu koju je dobila na poklon.

- Čuda se dešavaju! Trenutna situacija u zemlji uticala je i na mene, pa sam sada dvostruko vrednija nego inače. Šalu na stranu, imam vremena da se posvetim nekim stvarima za koje ranije zaista, zbog poslovnih obaveza, nisam bila u mogućnosti - kaže ona, a evo kako provodi vreme u karantinu:

- Kuvam. Postala sam vrsna domaćica i niko ne može da mi nađe zamerku. Ispunjavam sve želje Hani, koja je inače jako probirljiva kada je hrana u pitanju, ali sam uspela da joj doskočim i dokažem da je mama i te kako dobra kuvarica - priča Bekvalčeva kroz osmeh i dodaje:

- Zasadila sam i prelepo cveće u bašti, koju sam sam okopavala, verovali ili ne, tako da sam i tu doktorirala. Dobila sam od prijatelja električnu kosilicu jer imam veliko dvorište koje mora da se sređuje s vremena na vreme i mogu vam reći da sam za vreme ovog karantina postala pravi majstor za sve poslove! Nema ko može da me nadmaši! - ističe novosadska barbika.

Nataša nikada nije bila od onih ljudi koji po svaku cenu proslavljaju praznike, ali se uvek trudila da zbog svoje dece na neki način obeleži određeni datum.

- Za Prvi maj ćemo svakako biti kod kuće i uživaćemo! Možda i spremim neko meso sa roštilja, eto i tu još da se oprobam. Nadam se da će moji najbliži uspeti da se organizuju i dođu kod nas tri kako bismo svi bili zajedno - kaže Nata.

S obzirom na to da se često šalila na račun svoje starije ćerke Hane, te nekoliko puta ispričala kako je "uhodi" kada izađe do grada sa drugaricama, sada tih problema nema. S druge strane, mlađa ćerka Katja uživa u pažnji cele porodice Bekvalac.

- Tu sam mirna! Najdalje što može da ode jeste do dvorišta, a i tu mi na oku. Šalu na stranu, Hana je već odrasla, izuzetno je odgovorna i zaista nemamo problema. Sve se dogovaramo, ali volim da se neki red ipak zna - napominje pevačica.

- Katja je jedan mali zvrk. Stalno se smeje i uživa da bude okružena ljudima. Neverovatno liči na Hanu kad je bila mala, ali i na mene, tako da mi je sad jasno kada kažu da jabuka ne pada daleko od drveta. Rodila sam sebi dve male Nataše. Nadam se samo da neće baš u svemu biti slične mami. Na sreću, imaju mene da ih vodim kroz život i trudiću se da to bude najbolji put - zaključuje ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još