MALER NAREDNE DVE GODINE NEĆU IMATI: Đorđe David ponovo završio u bolnici! (VIDEO)

Roker Đorđe David prošao je kroz pravu dramu kada mu je ustanovljen koronavirus, zbog čega je nekoliko nedelja bio na bolničkom lečenju. Nakon što je pobedio opaku koronu, pušten je na kućno lečenje i posle dvonedeljne samoizolacije konačno počeo polako da se vraća svakodnevnom, normalnom životu, a onda mu se desila nova nezgoda.

- Eto, slomih nogu! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina, jedan mali stepenik, i to je to! - napisao je Đorđe David u opisu video snimka koji je zabeležio kod lekara, koji mu je usled preloma, nogu stavio u gips.

- Taman smo završili sa koronom, a jedan mali stepenik nam je napravio ovo! E, znaš kad ti kažu ono: "Majstore, slomi nogu!" E, ja sam je slomio, mislim da maler naredne dve godine više neću imati - priznao je David u objavi, a čini se da ga uprkos nezavidnim situacijama vedar duh i raspoloženje ne napuštaju.

Prijatelji su u prvi mah izrazili nevericu zbog svega što ga je sada zadesilo, a potom su mu uputili želje za brzim ozdravljenjem i oporavkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još