TAČKA JE STAVLJENA, SREĆNO SA GASTOZOM: Marko Miljković raskinuo sa Lunom Đogani (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu su bili Marko Đedović i Ivana Šopić koji su ogovarali Lunu Đogani i to što je ona psovala Nenada Marinkovića Gastoza.

- Neću da komentarišem - rekla je Luna.

- Šta god da je bilo sa Gastozom ona ne treba da s*re po njemu. On je bio tu za nju, tako mi je Anabela rekla. Da je uvek izmamljivao njen
osmeh i da je pozitivno na nju delovao. Nije trebalo da kaže da će da mu je*e mater
- rekla je Ivana Šopić.

- Kad mu je majka umrla ja sam najviše bila za njega - dodala je Luna.

- U prvoj sezoni kad su se svi ogradili od Lune, on je čovek pozvao ljude da glasaju za nju, pozvao je svoje glasače, brinuo je o njoj, dolazio, izvlačio je iz kuće, Luna je isto tu bila za njega. On je posle ispao nefer prema meni, posle mi se izvinio. Ja znam da je Luna tad samo jednom bila sa njim, ali oni imaju žicu jedno za drugo. On je nju zvao na slavu da je podigne. On ima poštovanje i zna šta je majka - rekla je Anabela.

- Ti si njega ovde psovala i manipulisala si jeftino - dobacio je Marko.

- Gastoz me nikad ne bi odgovorio jer zna šta je majka - rekla je Anabela.

- Onda se ponašaj kao majka a ne da ostavljaš i da udaraš svoje dete - vikao je Miljković.

- Gastoz jeste bio tu za mene, ali bio je tu i Marko. Većina zadrugara me je pljuvala u Narod pita, on to nikad nije uradio, došao je kao džentlmen, zato smo se i družili, došao je na otvaranje mog butika. Nije se ogradio od mene, isto tako i Gastoz. Ali je Gastoz mene toliko puta izdao, ja njega nikad nisam. Nisam se družila sa ljudima koji mene misle loše. Radio je razne stvari dok sam bila u drugoj sezoni, prešla sam mu preko toga, da bi došao na Zadrugoviziju i mene javno kanalio. Ne znam da li je to muška sujeta. Ja sam rekla kad sam imala šta sam imala sa njim, to je bila greška, jer nas dvoje nemamo emocije. To je bilo samo to, ali od tada nemamo taj način komunikacije. On je mene prodao da bi ispao šmeker na Zadruzoviziji, još sam mu rekla da me ne pominje i sve je uradio kontra. Nije mi prijatelj jer me je izdao. Pozdravio je tatu, lagao je za snimanje spota - navela je Đoganijeva.

- Ona je opisala svog idealnog partnera. Ponaša se prema njoj kao prema paćenici, nju to loži, ima podršku majke i ja ništa drugo ne mogu sem da poželim sreću Luni i Gastozu. Mi smo se smuvali a pre toga smo imali takvu svađu, znači nju tu loži. Čim daješ značaja tim stvarima, znači da nikad neću progovoriti sa tobom. Želim ti od srca da budeš sa njim. On laže, ona laže, nek se spetljaju, samo što dalje od Marka Miljkovića. Tačka je stavljena. Želim ti sreću sa svim budućim momcima, nadam se da si izvukla pouku - rekao je Miljković.

- A tebi nisam prelazila? Pa ti si samo to i hteo - zaključila je Luna.

Izvot: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još