OPASAN JE ON, NIJE TO NJEMU PRVI PUT: Maja i Janjuš na stubu srama zadrugara! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka", a prikazan je haos koji je nastao zbog svađe Maje Marinković i Mione Jovanović. 

Marinkovićeva je izljubomorisala na poslednjoj žurki zbog toga što je Marko Janjušević Janjuš pomilovao pevačicu po glavi. Maja je tada urlala i na bivšeg košarkaša zbog ovoga i svi su joj zamerili što mu pravi ljubomorne scene.

Maja je prva dala svoj komentar.

- Pa, da, to se desilo. Naravno da nemam pravo tako da se ponašam. Ne znam odakle aludiranje da bih ja bila sa njim, ako sam izdramila nešto... Odlično sam rekla na koji način gledamo jedno drugo. Ovo je jako ružno. Ona je devojka sa kojom ja nisam u dobrim odnosima, naravno da nije trebalo da se tako ponašam, da se derem, histerišem, da svašta kažem - ispričala je Maja.

- Maja je malo tu poludela, bila je nervozna, Miona je isprovocirala u spavaćoj sobi, a ona se osećala izdano sa Janjuševe strane, tako je meni rekla. Da se veseli tamo kad Maje nema, možda sam luda, ali ja njoj verujem - istakla je Ermina Pašović.

- Ermina kao da govori o sebi i Gagiju, nije kompetentna. Ovo gledam kao na Majinu sramotu, čak sam Maju čak i pljunula pre neki dan. Ja je ne gledam kao Maju, nego kao na osobu koja se vrzma oko oženjenog čoveka. Ljubomorna je, ne može da podnese da miluje Mionu, mene... Izljubomorisala je i kad se Nina navalila da spava kod njega. Janjuš je i 80% kriv, vidi da je odlepila, ne sklanja se od nje, ko zna šta joj šapuće. Ima 23 godine, fali joj pažnja. Postoje devojke kao ja koje mogu bez momka, a ima i ona koja je rekla da jedan dan nije izdržala bez onoga. To nije ništa loše, ko zna kakva ću ja da budem kad izađem. Maju razumem, našla je neku pažnju, opasan je on, zna sa tim klinkama, nije to njemu prvi put. Gura ruke, pazi, grli, mazi - govorila je Mima Živković.

- Zašto se ne skloni od nje ako mu nešto smeta i šta mu briga što se žene svađaju? - prokomentarisao je novinar.

- Kome se ja pravdam, čuj, ja se nekome pravdam - skočio je Janjuš.

- Što te pogađa ako nije tako? - upitao je Đedović.

- Meni je bilo stalo da se me ne napada - rekao je bivši košarkaš.

- Ovde je sve jasno - istakao je novinar.

- Maja stalno pita ljude gde je Janjuš, šta radi, to mi nije jasno. Ona je izašla iz garderobera, čula je da je Miona to prokomentarisala, onda ju je Maja napala, Miona je rekla: "Sve je pod kontrolom, pomazio me je, uživeo, ne znam što se zameraš", gde je Maja poludela, izašla napolje... Čemu zameranja, ludilo toliko? Čuo sam i da on njoj zamera - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Od koga si ti čuo? - skočio je opet Janjuš.

Milan je upitao Maju da li će upoznati Janjuševu ženu, s obzirom na to da su samo drugari, a košarkaš je dobacio da niko iz rijalitija neće upoznati njegovu ženu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još