JEDAN DAN JE POSEBNO DOBAR ZA TO: Muškarci, priredite partnerki eksploziju užitaka

Orgazam se već pretvorio u pravu nauku, naročito nakon cele sile istraživanja koja govore da ga žene sve češće ne doživljavaju.

Stoga, dobro je znati da postoje neke fiziološke zakonitosti koje bi trebalo da znate ako želite svojoj dragoj da priuštite poštenu eksploziju.

Najintenzivnije orgazme, naime, žene doživljavaju dan pre menstruacije jer zadržavanje krvi u materici čini klitoris posebno osetljivim, što će pojačati orgazam.

Ne treba ni reći da svaki pošteni seksualni terapeut upravo ovaj dan ističe kao vrlo dobar odabir za seks.

Uz to, nije na odmet znati da seks za vreme menstruacije ublažava napetost i grčeve, jer orgazam steže i opušta mišiće što će smiriti grčeve, a kako tada telo otpušta velike količine hormona sreće oksitocina i dopamina, oni će otkloniti bol.

Ako se i odlučite na seks u te dane, dobro bi bilo da se radi o jutarnjem seksu, jer se žene s godinama mnogo lakše umaraju i večernji seks im često baš i nije najdraži izbor.

Stoga, kako muškarci više vole jutarnji seks, to je odlična prilika da ustanete iz kreveta veseli i raspoloženi, a dragu će manje mučiti bolovi i grčevi. Savršeno!

Izvor: Prva.rs/Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još