TATA JE KRIV: Luna pred osudom zbog laži koje je izgovorila! (VIDEO)

Tokom podneva, zadrugari su napravili skup kako bi diskutovali o porodici Đogani Atijas, o kojoj bruji ceo region. Zorica MarkovićLepi Mića Marko Đedović vodili su brigu o Luni ĐoganiAnabeli AtijasGagiju Đoganiju, pa su morali naravno da ubace i Marka Miljkovića.

Podsetimo, Marko je raskinuo sa Lunom zbog laži koje je izgovorila, ali u svemu tome Zorici je zapalo nešto za oko, pa je iznela svoje mišljenje.

- Kada je tek ušla, ona promeni deset ljudi i vrti jednu te istu priču u krug, sa kime god da sedne, da li je iznešeno za stolom ili ne. To znači, po mom mišljenju, to znači da ona priča, priča, priča... Meni je to prenaglašeno i meni tu ima malo i taktike. Ja pričam gde mi se neke stvari ne poklapaju, Gagi ništa nije pričao kada je ušao, Luna pre toga izgovara: ,,Nemoj da vam uđe Anabela, usr*će vam se u život". Sad je ona došla i rekla je šta je rekla, gađali se, prskali se, on je njoj svašta rekao i odjednom sad, nakon svega toga što je odvratno, pa nek je iznela i samo 50%, oni sada su u normalnim odnosima i ona kaže: ,,Ja sam sada srećna što je on preuzeo brigu" - pričala je Zorica.

- To je viši interes Zorice, zbog deteta, da vidmo šta će on da uradi! - ubacio se Đedović.

- Ti si ovde Zorice ušla bez problema, a ona ih je imala. On je prvi put rekao sinoć da nije u pravu Marko i sve šta je rekao - rekao je Lepi Mića.

- Ja mogu da verujem da je ona dobra majka, bila za Lunu, isto tako mogu da verujem ovo za Gagija, da se sve desilo ili nije. Što se tiče Marka i Lune, tu mnogo stvari ne štima - nastavila je Markovićka.

- Tata narkoman je kriv. Sara moja da dođe mrtva pijana kući, j*bao bih joj sve. Gagiju je socijalna služba uzela dete, nije plaćao alimentaciju - dodao je Mića.

- Ojadila bih je od batina, slažem se, figurativno kažem. Ja svoju decu nikad nisam udarila - ubacila se Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.