BACA JOJ KOSKE KAO DA JE KUČE: Anabela Atijas istakla da je Luna imala dostojanstveniji raskid sa Slobom Radanovićem i optužila Marka Miljkovića da je sve isplanirao (VIDEO)

Predstavnici sedme sile u emisiji "Pitanja novinara" imali su dosta pitanja za Anabelu Atijas.

- Da li si ponosna kako je Gagi odreagovao kada je Luna doživela nervni slom? - glasilo je prvo pitanje.

- Trebalo je tako i ranije, ali znači mi, ja sam preumorna trčeći za njom, ove poslednje tri godine. Luna i Nina su rođene u našem braku i željene su, svi treba da snosimo odgovornost. To što su neki rekli da sam podbacila kao majka, bila sam sama, nisam umela bolje. Muškarci kažu: "Ne mogu", a na kraju se svede da je majka kriva za sve. Ja nikad nisam išla ni da tražim socijalno, ni da uzmem alimentaciju, na kraju je Andrej prihvatio tu decu kao svoju rođenu, pomagao koliko je mogao - odgovorila je Anabela.

- Sinoć si rekla da ti se Marko Miljković nekada divio - sledeće je pitanje za pevačicu.

- Kada smo se upoznali to veče, Andrej nas je upoznao, tu je bio Markov kolega iz rijalitija. Imala sam utisak da me je posmatrao sa dozom poštovanja kao Andrejevu suprugu. Slažem se ja da sam svašta zaslužila, da sam ženturača, glupača, ali negde, ako sam ja toliko loša, mogao je on da ispadne džentlmen ako je bolji od mene, zbog Andreja, koji mu ništa nije uradio, a ne da proziva kako mi narkoman čuva maloletnu decu. Vrlo dobro zna da je Andrej po mom mišljenju bio primer kada je javno progovorio na televiziji o svom problemu.

- Šta misliš o raskidu Marka i Lune i da li je Marku dobro došlo to što se otkrila Lunina laž, a da je svakako planirao ranije to? - glasila su sledeća pitanja.

- Svoje mišljenje nikada neću promeniti, ja bih bila najsrećnija da moja ćerka cveta, da neko izvuče nešto najbolje. Povučena prvom "Zadrugom", gde sam prošla kao bosa po trnju, gde sam podržala nešto što ne treba, ona tu nije gubila toliko dostojanstvo. Možda zavisi i od toga sa kim raskidaš, ko te kako ostavlja. Imao je šansu da vidi tu koliko je Luna bila ranjena. Njegova rečenica u drugoj "Zadruzi", kada je rekao da će da se igra sa Luninim emocijama od 14. januara. Kada je Luna ušla ovde, rekao je: "Sad počinje" i rekao je: "Mora da je nešto jako uzdrmalo, čim je došla". Vrlo je svesno ulazio u tu igricu, znajući kako će Luna da reaguje, a noseći ponosno Lunin krst oko vrata. Emotivno si zauzet, a sediš 24 sata sa nekim... To nijedna žena ne može da umisli. Sve se vrti oko nekih datuma, baciš kosku nekome, kao kuče u čakšire - odgovorila je pevačica.

- S obzirom na to da je kraj, povlačim ručnu, kraj Lunine i moje veze. Ja sam (Anabelu) precrtao. Ona ako je opčinjena... - govorio je Miljković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još