OTIĆI ĆU U ZATVOR, I TO JE ZA LJUDE: Darko Lazić progovorio o vožnji bez dozvole i privođenju

Darko Lazić nedavno se ponovo našao u žiži javnosti zato što je upravljao automobilom bez vozačke dozvole, bez koje je ostao 2013. godine. Pevač je, da podsetimo, u izjavi za Telegraf.rs rekao da je morao da vozi jer je dete vozio kod lekara.

- Što se tiče jučerašnjeg zaustavljanja policije i privođenja, moram da kažem da drugog izbora nisam imao, jer sam morao da vodim svoje dete kod doktora, nije imao ko, niko nije bio tu, dete je dobilo temperaturu i ja sam to morao! Jedva čekam da prođe sve ovo da ponovo počnem da polažem, jer želim ponovo da položim. Naravno, ja sam svoju kaznu platio već danas i to se neće ponavljati više, što se tiče toga samo ću da kažem da sam morao, jer nije mogao niko drugi da vozi. Dete je dobro, hvala Bogu, imalo je samo temperaturicu. To je, eto, to je sve prošlo i to je to - rekao je Darko.

U intervjuu za portal Nova S, na pitanje zašto neprekidno krši zabranu vožnje i šta bi još trebalo da mu se dogodi da se ostavi volana, Lazić je odgovorio.

- A šta više može da mi se dogodi?! I što bih se ja uopšte ostavio volana, kad hoću ponovo da polažem, i uvek ću sesti za volan. Jedva čekam da dobijem dozvolu da mogu da vozim. Ja volim da vozim i uvek ću voziti, samo što ću se ovaj put potruditi da dobijem dozvolu i da vozim lepo kao svi ostali građani - naveo je Darko.

Na pitanje kakvu će poruku poslati svom detetu sa takvim ponašanjem, Lazić je izjavio.

- Kakvom ponašanju?! Koga sam ja ugrozio? Kome ja šaljem lošu poruku? Je l' ja ne znam da vozim možda? Ja sam imao položeno, ja sam polagao kao i svi ostali. Ja znam da vozim auto. Drugo bi bilo da ja ne znam da vozim, pa sam seo za volan da ugrožavam druge i šaljem pogrešnu poruku. Ja odlično znam da vozim. Svi znaju da sam odličan vozač. Jedina loša poruka je ta da sam vozio bez vozačke dozvole. I kažem, to ne treba - rekao je Darko i naveo da je sve kazne koje je dobio platio.

- Ako dođe do toga da odem u zatvor, ići ću u zatvor, u čemu je problem. Što sam ja drugačiji od drugih. Otići ću u zatvor, zatvor je za ljude. Ako dođe do toga da ne može da se plati novčano, da moram da odležim svoju kaznu, otići ću lepo, kao i svi ostali, odležaću u zatvoru. Šta da radim? Ja sam običan građanim kao i svi ostali. Ne postoji veza, ne postoji taj čovek koji može da ti sredi u ovoj državi... Idem i ja, ako treba - naveo je Darko Lazić i dodao da je platio debelo za svoje greške i da se to neće ponavljati.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još