MOJA MAMA ME NIJE UČILA DA KRADEM TUĐE MUŽEVE: Nikad brutalnija svađa Anabele Atijas i Lune Đogani (VIDEO)

U jučerašnjoj "Igri istine" Jelena Pešić odlučila je da postavi pitanje Anabeli Atijas.

- Sve tvoje svađe i razgovore od prvog dana, sa Markom Miljkovićem, da li se kaješ zbog nečega što si njemu izgovorila ili opravdavaš sebe? - upitala je Jelena.

- Nije mi žao, niti mi je krivo, moje opravdanje je meni bogom dato, a to je da sam majka! Imam apsolutno pravo da se brinem za njen život, drago mi je što je moj ulazak pokazalo prava lica određenih osoba, jer sam ja onako kroz ove tri godine mnogo puta čula da Luna misli samo na sebe, da je samoživa, ja sam uvek to pričala da to nije istina, da nikada ne bi digla ruku na porodicu. Nije mi žao, drago mi je da sam presekla i donela odluku, počevši od moje ćerke, pa na dalje - izjavila je Anabela, a potom postavila ćerki Luni pitanje.

- Da li smatraš da sam ja zalužila da ti dozvoliš sebi, pošto sam patetična, pokvarena, krive me da sam ja odgovorna za tvoj raskid. Vidim da nemaš nikakve emocije, ja znam ko sam tebi bila, hoću da kažeš iskreno, pred celim svetom, ostaviću te na miru, kunem ti se u Blankicu i Ninu - pričala je Anabela.

- Ja sam rekla da me guši to i da me zbog toga ostavite na miru. Ne znam šta te je toliko povredilo - uzvratila je Luna.

- Ja imam potrebu da moja ćerka, koja zna kroz šta sam prošla u životu, da li imaš potrebu, da li tvoje srce, duša, ona Luna ima potrebu da kaže: "Moja mama mene nije učila da kaže, da ne kradem muževe", da li sam ja kriva za tvoj raskid? - upitala je Anabela.

- Nemam potrebu, jer nemam potrebu da se pravdam ovim ljudima ovde. Ja ovde ćutim, jer nemam potrebu da se pravdam. Ako ti znaš da ti to sve nisi, zašto onda imaš potrebu da se za stolom potvrdi! Evo ja ću da kažem, kada je Sarajevo i sve gluposti, ja sam rekla svoju stranu priče, to je bio moj izbor, uvek sam htela da živim sama, obožavala sam Beograd i ne bih ga napustila ni zbog koga, uvek sam bila sama za sebe, imala sam tatu, svoju drugu porodicu! Ti nisi kriva za moj raskid, jesi se umešala, ali ja sam kriva, ja sam lagala, mešala si se kad i ušla - odbrusila je Luna.

- Da li si mi rekla sve te stvari koje sam iznela? - nastavila je da je ispituje Anabela.

- Ne, slagala si mnogo stvari. Ti si se umešala u moju vezu kada sam izašla iz Zadruge 2. Nisam više u vezi, ne znam zašto potenciraš tu priču, nisam sa Markom više! - tvrdila je Đoganijeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još