ZVALA ME DA ŽIVIM KOD NJE: Slađi Alegro krov nad glavom ponudila Ceca Ražnatović

Pevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj estradi, a mnogi ne znaju pojedine detalje iz njenog života pre popularnosti.

Pre nego što je snimila mnoge hitove i pre nego što je šira javnost čula za nju. Slađu je kao mladu pevačicu iznenadio jedan poziv Cece Ražnatović.

Folk zvezda ju je, naime, pozvala da sa članovima svog benda peva na proslavi Nikoljdana u njenoj vili na Dedinju.

- Zove mene moj kolega i kaže da nas je zvala Ceca da pevamo slavu kod nje. Ja kažem:"Dobro, a koja Ceca?!" On kaže: "Svetlana Ražnatović"! Sećam se kao da je juče bilo, mutila sam neki šlag. I ne verujem šta čujem! Kažem mu: "Ček da dođem sebi, zvaću te kasnije malo". Pita me majka: "Šta ti je?", ja joj kažem: "Sunce ti j***m, zvala me Ceca da pevam na njenoj slavi". Pita me i ona koja Ceca, ja kažem: "Ceca, nema druge". Bio je to šok za nas. Ali čula je ona za nas, ne znam kako, za pesmu, mora da joj se svidelo. Preko Bilje Spasić je došla do našeg broja i pozvala nas da radimo - prisetila se ona svojevremeno u intervjuu.

Slađa i Ceca nakon toga su postale dobre prijateljice, a Ceca je svojoj drugarici ponudila i krov nad glavom kada je Slađin porodični dom stradao u poplavama u Obrenovcu 2014 godine.

- Ceca me je zvala stalno i dok mi se praznila baterija rekla mi je da dođem kod nje sa porodicom i sestrom da živim - prisetila se svojevremeno Slađa.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.