PROLILA GORKE SUZE: Ermina priznala kako ju je porodica povredila, a onda zapretila zadrugarima! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora porazgovarala je sa Erminom Pašović o njenim porodičnim problemima. Dok se Ermina prisećala svog života sa porodicom, otkrila je šta ju je povredilo od strane njih.

- Mene povređuju neke stvari, zato što su mi porodica, ja sam uvek ta koja gleda da li treba nekome nešto, a nikad se niko nije setio za moje dete. Kad idem u Bosnu, Srbiju idem sa punim džakovima. Ja volim da dajem, volim da delim, to sam nasledila od svoje nane. Mene je povredilo to što se on ogradio od mene, ako je verovati Anabeli, a podržao neke ljude ovde, a znam kakvo ima mišljenje o njima - rekla je Ermina.

- Znam na koga misliš, mani se rijaliitija i tih tvojih! Ermina, ako sam se nagledala nepravde, to sam ja! Da li si čula nekad od mene: "Nemoj ja da progovorim?" To je odvratno kad neko kaže! I gledam kako mažu, petljaju i lažu, šta me boli k*rac, to je njihova stvar - rekla je Matora.

- Meni je samo da Bane nije ugrožen, znam neke detalje za te neke ljude koje bi mogla izbaciti, a šta ti gledaš? Prodana duša! On je meni napisao pre mog ulaska: "Nemoj da se nadaš od svojih najbližijih!" - dodala je Pašovićeva u suzama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još