Saznajte detalje o filmu "Tron-Legat"!

"Tron-legat", najnoviji SF poduhvat kompanije "Dizni" biće premijerno prikazan sutra, 5. januara u 17.30h, u bioskopu Roda, a odmah nakon toga ulazi na redovne repertoare bioskopa.

Radi se o 3D avanturi visoke tehnologije, koja uz fantastične efekte, scenografiju i muziku Daft Punka, publiku potpuno uvlači u digitalni svet neviđen na velikom platnu. Glavni "vodiči" kroz ovaj svet su Geret Hedland u ulozi mladog Sema Flina i oskarovac Džef Bridžis koji reprizira ulogu njegovog oca Kevina Flina, genijalnog tvorca video igrica.

Pogledajte prvi deo specijala filma "Tron-Legat"...

U ekipi filma su još i Olivija Vajld u ulozi neustrašive ratnice Kuore, Brus Bokslajtner u ulozi Alena Bredlija, Majkl Šin u ulozi ekscentričnog vlasnika kluba "Kraj linije", Džejms Frejn kao Kluov sledbenik Džarvis, Bo Geret kao vođa Sirena...

Upoznajte ih u drugom delu specijala "Tron-Legat"...

Francuski elektro duo, Daft Punk napravio je čak 24 pesme za ovaj film. Takođe, oni se na kratko pojavljuju u filmu. O tome saznajte više u sledećem klipu...

Priča prati Sema Flina, 27-godišnjeg buntovnika, koji istražuje misteriozni nestanak svog oca, Kevina Flina, čoveka koji je važio za vodećeg tehničkog vizionara u svetu. Prateći čudni signal poslat iz stare Flinove igraonice, dospeva u Rešetku, svet opasnih programa i gladijatorskih igrica u kojem je Kevin bio zarobljen 20 godina... Pogledajte četvrti deo specijala filma "Tron-Legat"!

Pogledajte još