IMA POTREBU DA STALNO BUDE PORED BIVŠE SUPRUGE: Anabela htela da spoji Erminu i Gagija, denser iznenadio izjavom! (VIDEO)

U večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom" voditelj je podigao je Gagija Đoganija, te ga je upitao šta se dešava sa njim i Erminom Pašović, za koju je rekao da ga dovodi do ludila.

- To sam danas pričao kad sam bio sa Markom i Bane je bio tu, da jedino može da me dotaknu i da me iznerviraju Luna, Ermina i Anabela. Ostali manje više, mogu da ne reagujem. Ermina može da me iznervira, ispao je haos po pitanju tog spiska, odreagovao sam, nisam ništa loše rekao. To je tako zato što su mi bitni. Nisam zaljubljen u Erminu, ja nju doživljavam kao bitnog faktora u mom životu, vezani smo jedno za drugo i to je to. Kada je nosila sendviče, ja sam je oterao, rekao joj: "J*bi se", ali posle sam se vratio. Ljudi ne kapiraju naš odnos, ja znam ceo njen život, ne kapiraju što sam ja prešao preko onoga što mi je ona priredila. Ja je razumem što se ovako ponaša, ništa joj ne zameram. Nije ona model žene kakvu bih voleo da imam pored sebe. Mi ne bismo mogli da budemo u vezi, da živimo zajedno ili tako nešto, ne vidim je pored sebe kao ženu. Anabela i Ermina su dva sveta - rekao je Gagi.

- Meni je Gagi baš onako simpatičan u ovoj sitauciji sa Erminom, mnogo su mi smešni. Ne volim da me ubacuju u taj koš. Odavno se ne osećam ni približno tom statusu. Na sreću ili na žalost izgubio me je svojom krivicom, otišli smo dalje i on i ja, meni smeta to jer je previše ružnih stvari izgovoreno za ovih 10 godina. Kao da ja počnem da pričam meni je Gagi super frajer, sviđaju mi se njegove šale, ne mogu to, mogu da kažem da ga poštujem kao oca moje dece, ono što smo prošli zajedno me je učinilo boljom osobom, ali ne mogu da mu delim komplimente. Po pitanju Ermine, mislim da se ona Gagiju jako dopada, on voli tu crtu njenog humora, neka bude i fetiš, ali se plaši jer je Ermina neustrašiva, ona nikad neće ućutati. Ona neće spustiti glavu, ona će odlučiti kada će Gagiju preći preko nečega, a ne kad on želi. Gagi voli žene koje se snalaze. Gagijeva bivša i Ermina su vrlo slične po temperamentu - pričala je Anabela.

- I ti kad se izdereš na mene, ti znaš da ja... Ja ćutim i spuštam glavu - naveo je Đogani.

- Ja se nikad u životu nisam drala na Gagija - navela je Atijasova.

- Ja se kajem zbog svih izgovorenih reči koje sam rekao kad je Anabela tek ušla. Rešio sam da stavim tačku po pitanju toga i da spustim ručnu, napravili smo korektan odnos. Moramo da napravimo to zbog Lune, nismo godinu dana pričali, ali od kada je Luna ušla i njena mama... Hoću da kažem da je vreme da Anabela da priča lepe stvari o meni. Iznela si najprljavije stvari o meni, ali nije naš brak samo to, čekam da počne da priča o meni o nekim lepim stvarima, nije moj brak bio toliko crn kako ga je ona predstavila. Ja ne smem nju da utešim, ona ima svog muža napolju, pazi na te stvari, po pitanju tog našeg kontakta. Čak i na nastupima moram da pazim, da to ne bi bilo... To je ok sa njene strane i razumem je. Sad je malo u haosu zbog Lune, ne može da se snađe, gledam je celo vreme, tu sam da joj pomognem, imam potrebu i osetim da uvek treba da budem uz nju, to je tako jer sam proveo pola život sa njom i imam decu sa njom. Imam potrebu da stalno budem pored nje - rekao je Gagi.

- Njemu je potrebna pažnja i lepa reč, on je meni zamerio što ga nisam zagrlila kad mu je bilo loše, njemu to fali - rekla je Pešovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još