JANJUŠ TI JE NEDOSTIŽAN, ZALJUBLJENA SI U MARKA: Tara raskrinkala Maju, nije znala kako da se odbrani! (VIDEO)

Tokom suđenja između Marka Janjuševića Janjuša, Jelene Pešić i Mione Jovanović, svoj stav iznela je i Tara Simov. U sve je bila upletena i Maja Marinković, a onda su se Janjušević, Simova i Marinkovićeva dotakli njihovog odnosa.

- Rekla sam mu da nikada lično nisam imala problem s njim, niti on sa mnom. Svaka naša svađa je bila zbog Maje. U više navrata je spuštao loptu, ali i ja, zbog te treće osobe. Više neću komentrisati Janjuševu situaciju - rekla je Tara.

- Ja sam ti samo rekao da ako smo se jednom posvađali, da nema razloga da se svađamo. Da li me toliko mrziš? Rekla si mi i da ne bi volela da se svađaš sa mnom. Tara, ja ne zameram tebi što komentrišeš, nego što provociraš. Ne znam što ti provociraš. Ja nisam spomenuo ovu Anđelu, nego Anđelu tvoju koja se javila na klipu - govorio je Janjuš.

- Spominjao si obezbeđenje, to je provokacija. Ja sam to tako shvatila. Samo nemoj da spominješ tu osobu i to je to. Što se tiče Maje, očigledno je trebalo da prođe malo vremena da bi ti shvatio da si pogrešio - rekla je Tara.

- Nisam video dete, Maja je osoba koju ja volim prijateljski. Ja nju razumem u situacijama, ali sam joj sto puta rekao da neke stvari mora da shvati. To je živa istina. Ja nju branim zato što provodim vreme sa njom. Ja sam samo zamolio vas dve da se ne svađate - govorio je Janjuš.

- Nemoj Janjuše, rasplakaćeš nas - dobacio je Marko Đedović.

- Ja ću da popustim, ali samo nemoj da mi se obraća - rekla je Maja.

- Sama o sebi govori kada spominje moju bolesnu majku od 60 godina. Danas su mi, Majo, rekli da si dodirivala Mateju kada je bio zadatak. Mene to ne dotiče više. Ja znam da si ti zaljubljena u Marka Miljkovića. Janjuš ti je nedostižan, zaljubljena si u Marka, a Mateja ti je provokacija. Majo, žao mi te je - rekla je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još