DAME OTKRILE: Muževi im nisu najbolji ljubavnici

Muškarci uvek žele da ostanu upamćeni kao dobri ljubavnici, štaviše, najbolji koji je žena imala u životu, ali imamo prilično loše vesti za sve muževe - oni nisu ti!

Žene uživaju u seksu sa svojim muževima, ali ih ne smatraju najboljim ljubavnicima s kojima su ikada bile, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja.

Ispalo je da mnoge žene dobar seks povezuju s onim kada su prvi put doživele orgazam ili prvog partnera u kojeg su bile zaljubljene. Možda i najvažniji faktor koji utiče na ocenu "sposobnosti" ljubavnika je - idealizacija.

Ukratko, razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sećaju se lepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju.

Zapravo, kao najboljeg ljubavnika žena će navesti muškarca s kojim je jednom imala seks za pamćenje, iako su možda njihove ostale "igrice" bile prosečne.

Seks sa suprugom, koliko god da je uzbudljiv na početku, kod većine parova vremenom postaje "posao" koji se rutinski odrađuje, što utiče na mišljenje žene da niste najbolji ljubavnik kojeg je imala...

Izvor: Prva.rs/Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.