Cinemanija party

Tradicionalna i popularna filmska revija "L'Oreal Paris Cinemania", na kojoj smo za osam dana pogledali 23 filma, završena je u visokom stilu -  žurkom na devetom spratu Kluba "Mr. Stefan Braun".
 
Iako je kiša lila kao iz kabla, to nije pokvarilo ugođaj dobre žurke. S obzirom na to da smo ovde bili zahvaljujući filmovima, recimo i to da se o njima najmanje pričalo. Prioritet su imali šareni koktelčići, a vešte ruke barmena udovoljavale su svakoj našoj alkoholnoj želji. Đuskalo se uz sve popularniji haus zvuk, ali i neizbežne strane hitove 80-ih i 90-ih. 

Zanimljivu ulogu ove noći imao je mađioničar Mihajlo Janković, koji nam je priznao da su trikovi njegova ljubav još iz detinjstva. Pasionirani mađioničar je za ovo veče spremio dva trika, koja su, moram priznati, oduševila sve goste kluba, posebno trik kada iz rukavavadi punu čašu soka. 

Pretpostavili smo da Jessica Alba, Brad Pitt, Sandra Bullock, Monica Bellucci i Tom Cruise neće stići, jer su poslovno sprečeni, ali da se neće pojaviti niko od domaćih glumaca, to nismo očekivali. 

Podsetimo se nedelje za nama. Posetioci Centra "Sava" su u periodu od 31. oktobra do 7. novembra imali prilike da pogledaju najbolja ostvarenja ovogodišnje produkcije, kao i reprize najznačajnijih filmova prethodne sezone. Cene karata su, kao i prethodnih godina, bile veoma popularne -  kretale su se od 100 do 400 dinara. 

Srpski triler "Četvrti čovek", reditelja Dejana Zečevića, premijerno je otvorio ovogodišnju petnaestu po redu "L'Oreal Pariz Sinemaniju", a karte po ceni od 400 dinara bile su rasprodate skoro mesec dana unapred. Najtraženiji filmovi su bili "Elizabeta, zlatno doba", "Glineni golubovi", "Invazija", "Majkl Klejton"… 

Jedno je sigurno - publika zna da joj "Sinemanija" pruža potpuni, klasični filmski užitak, pa joj i nije teško čekati je cele godine.

Jelena Antonijević

Pogledajte još