Sreda, 5. januara 2011. godine

BEOGRAD, 5. januara 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas pišu najviše o novim poskupljenjima, kao i o raznim ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

BLIC - "Inspektor i robijaš pod istragom zbog smrti sudije Simeunovića", najveći je naslov lista da tužilaštvo proverana nova saznanja. "Ana i Novak savršen dubl", najava je teksta o srpskim teniserima na turniru u Australiji.

VEČERNJE NOVOSTI - "Popis čeka pomoć", najveći je naslov o odlaganju popisa stanovništva. "Cigarete skuplje", najava je teksta o poskupljenju.

DANAS - "Dačić se plaši, pa širi neistine", izjava je zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. "Srbija planira popis na Kosovu sredstvima EU", tekst je o odlaganju popisa stanovništva zbog manjka budžeta.

POLITIKA - "Trgovici pali na testu poznavanja garantnog roka", tekst je da su se novinari lista prerušili u potrošače i obišli beogradske prodavnice odeće, obuće i tehničke robe. "Povišica za kilo mesa", tekst je o penzijama.

PREŠ - "U Srbiji 6.000 dece nema šta da jede!", najveći je naslov o sve većem broju narodnih kuhinja. "Vučić: Dačić se plaši vlade SNS", izjava je Vučića listu.

sne/dar

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.