PRIČAMO O IMENIMA ZA DETE VEĆ DVE GODINE: Dragana Mitar gušila se u suzama zbog laži Edisa Fetića (VIDEO)

Zadrugarka Dragana Mitar nakon odgledanog klipa svog dečka Edisa Fetića i njegove zakonite supruge Zilhe napustila je emisiju "Gledanje snimaka", ali pošto ljubavnik nije prišao ni da je uteši, ona se vratila za crni sto i kroz suze počela da priča o odnosu sa Edom.

- I ja imam muža, moj brak se silio da se što brže rasturi. Moj brak mene ne zanima, ja sam znala, ne znam čemu, to što smo išli na 25. godina Pinka, mi onda nikad nismo ni bili zajedno. Šta sam ja njemu bila? Nemam komentar, u šoku sam - govorila je uplakana Dragana, pa nastavila:

- Nisam trudna, dobila sam u subotu. Kod mene je jasno odavno kako stvari stoje, kod njega je očigledno drugačije. Ne treba da budem trudna, imam jednog sina, nek je živ i zdrav. Ne mogu ni da zamislim kakvo je stanje kod kuće sad, ne mogu ni da komentarišem sad - istakla je zadrugarka, pa sela.

- On je sramota i kao muž, brat, otac, sin... Da uradi ovo pod budnim okom javnosti... Upleo sve u ovo, obrukao i svoju ženu i devojku, čovek sedi i smeje se - nadovezala se Tara Simov.

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali jeste razgovor Dragane Mitar i Edisa Fetića o njenoj trudnoći i kumstvu.

- Dragana prvo nije trudna, to je neka priča bila, a ja opet da kažem, to je neka interna šala. Ona me je pitala da li bi voleo da je ona trudna, ja sam rekao da da, bila je priča oko imena, rekla je da bi volela da bude srpsko ime. Mi pričamo o imenu dve godine, ozbiljna veza je bila - izjavio je Edis.

- Ne smatram da je Edo kriv, smatram da je i Zilha i Dragana, da su ponizile sebe. Ja sam mislila da je ona domaćica, mi kažemo da svaka krpa nađe zakrpu. Edo i njegova žena su isti, treba im medijska pažnja, ona nije trebala da ga pusti u rijaliti - pričala je Mima Živković.

- Ne znam Milane, nije da ne mogu, ali moj komentar na sve je da njima ništa nije sveto. Ljudima je sada žao Dragane, žao mi je što je plakala, ali je mogla da nasluti, sama je napadala ljude koji su joj ukazivali. Meni nije nikog žao, Edovi komentari su mi katastrofa. Jedino što mogu da kažem, iskreno, volela bih da se Zilha povuče i skloni i da se ovom čoveku ne vrati, jer se ne zna koga više ponižava, nju ili Draganu. Kao drug je jako dobar, volim da pričam sa njim, ali kao suprug je ne daj Bože nikome! - rekla je Jelena Pešić.

- Na sminku se tačno vidi da ona ne vidi da on ide da bude sa Draganom u vezi, ona ga ispituje i čudno joj je što ulazi. On je znao da će biti sa Draganom, ali lako je da se izvučeš na novinare. Lako je reći da to novinari pumpaju, ja se izvinjavam sada novinarima - rekao je Bora Santana.

- On je rekao da su se emotivno razišli, a njemu ruka na kolenu! - dodala je Zorica Marković.

- Dragana je bila ubeđena da snimak nije tada nastao. Zilha se ponada da je njena šansa, kada se on posvađa sa Draganom mislim da bi mu to oprostila. Zilha je mogla već da dođe, njoj ne treba popularnost, nego mislim da ona Eda voli - prokomentarisao je Bane Čolak.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još