KARIĆ PLAKAO KAO MALO DETE: Stefana boli loš odnos devojke Ivane Šopić i prijatelja Marka Janjuševića Janjuša (VIDEO)

Sinoć je na imanju u Šimanovcima održana emisija "Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile imali su pitanje za Stefana Karića.

- Da li si se razočaran u Marka Janjuševića, jer tebi na oči provocira i pecka Ivanu? - glasilo je pitanje novinara za Stefana, koji je po prvi put sinoć priznao da zamera Marku Janjuševiću Janjušu zbog ponašanja prema njegovoj devojci Ivani Šopić.

- Ja njega podnosim i te kako, sada mi samo nije jasno o čemu se ovde radi, kada smo se dogovorili da ne pominjemo ni Maju, ni Ivanu. Ništa mi ovo nije jasno, sada sam bezveze. Nije mi jasna poenta spominjanja sada svega ovoga - rekao je Karić.

- Stefane, nema ništa veze sa tobom. Kada budemo popričali, verovatno ćeš shvatiti - rekao je Janjuš.

- Jesam li ja tebi nešto uradio. Nije u redu, ja sam sa njom u vezi, ti preda mnom njoj j*beš mater - zamerio je Stefan.

- Najnormalnije te molim da mi lepo kažeš šta ti hoćeš od mene. Što me spominješ, ja sam to Đedoviću rekla pre pet meseci - govorila je Ivana.

- Ja mogu samo da kažem da nikada nisam bio Janjušu lažni prijatelj - tvrdio je Stefan.

- Stefan u mene nikada ne može da se razočara, ja o njemu nikada ništa loše nisam rekao - dodao je Janjušević.

- Ja sada ispadam c*va, koja sedi i ćuti, a ti preda mnom govoriš njoj ružne reči - bio je razočaran Stefan.

- Ti moraš da shvatiš da ja ne mogu da obuzdam neke ljude da pričaju o tebi. To što si rekao da ćeš njemu da kažeš neke stvari o meni, ružno je to što radiš - objasnila je Ivana.

Stefan Karić u jednom momentu napustio je emisiju "Pitanja gledalaca" i otišao u spavaću sobu, kako bi plakao. Naime, ovaj zadrugar nije mogao da podnese to što njegova devojka i drug imaju loš odnos.

- Ona krene da se dere na njega, ja tu sa strane... - rekao je Karić.

- Tebi je bitno da tvoji znaju da nisi pi*ka! Kapiram sve - tešila ga je Tara Simov, a onda se vratila za crni sto.

- Ne svađaju se njih dvoje zbog tebe, nego zbog njih dvoje. Kapiraš? Ne treba da reaguješ - izjavio je Lepi Mića.

- Molim te, nemoj to da radiš. Nemoj da praviš neku glupost, ljubi te majka, ja te razumem, svaka ti čast! Okej? Ponosni su na tebe svi, veruj mi... Nije sramota pustiti suzu - govorila je Zorica Marković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još