BLIŽIMO SE KRAJU PRIPREMAMA: Tijana Prica broji sitno do porođaja

Voditeljka Tijana Prica kaže da se ona i suprug Bojan Pecić neizmerno raduju proširenju porodice.

- Bližimo se kraju pripremama. Ovoga puta sve je bilo lakše jer smo već prošli kroz sve to, pa je i prva kupovina išla lakše. Jednako smo uzbuđeni kao i prvi put - priznaje voditeljka koja se 8. marta pozdravila sa gledaocima i ekipom "Premijere".

- Kolege su me ispratile na najlepši mogući način. Priredili su mi divno iznenađenje koje ću zauvek pamtiti uz dogovor da se ponovo vidimo u septembru u petoj jubilarnoj sezoni najgledanijeg nedeljnog popodneva.

Trudničke dane provela je u karantinu zbog pandemije.

- Imala sam druge planove, ali ceo svet prolazi kroz tešku situaciju, pa sam se i ja prilagodila tome. Trebalo bi da se porodim sredinom maja, tako da brojimo sitno - kaže voditeljka.

Tijana je srećna što joj suprug i roditelji pomažu oko čuvanja sina.

- Čini mi se da mi je ova trudnoća brzo prošla. U početku sam imala mučnine, ali je to vrlo brzo prošlo, pa sam u ostatku trudničkih dana uživala. Suprug i roditelju mi pomažu jer je Kosta trenutno neuhvatljiv, pogotovo za jednu trudnicu - iskrena je Tijana.

Voditeljka i njen suprug polako pripremaju sina Kostu za novog člana porodice.

- Kosta ima dvadeset meseci i još uvek je mali da bi shvatio da će uskoro doći do promena u našem domu, ali mi mu svakodnevno pričamo da bata uskoro stiže, a kako će reagovati tog dana, to ostaje da vidimo - objašnjava voditeljka, koja je sada gledalac emisije koju je vodila.

- Ja sam poslednjih meseci verni fan i kritičar iz fotelje svake nedelje od 14.30. Čujemo se Ognjen i ja posle emisije da prodiskutujemo učinjeno, a ponedeljkom se jednako radujem rejtinzima koji su sve bolji. Nedostaje mi odlazak na posao i adrenalin, a ideje koje mi padaju na pamet prosleđujem i u ovim uslovima.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: tijanaprica/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.