ŽELJKO MITROVIĆ PRESREĆAN: Za dva meseca postaću deda

Željko Mitrović otkrio je da će za dva meseca prvi put postati deda. Njegov sin Aleksandar (27) i njegova izabranica dobiće bebu.

Vlasnik televizije Pink se, gostujući u emisiji "Hit tvit", osvrnuo na činjenicu da će Ceca Ražnatović, koja je takođe gostovala s njim, u junu postati baka. Kad je pevačica pomenula trudnu snajku Bogdanu, Željko nije izdržao, pa je morao i sam da se pohvali.

On je otkrio da će njegov sin Aleksandar, koga je dobio u braku s nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, uskoro postati tata.

- Za dva meseca, eto, prvi put kažem, postaću deda - rekao je ponosno Mitrović.

Inače, njegov sin Aleksandar već dugo je u vezi sa svojom izabranicom, a ovog proleća je trebalo i da se venčaju. Par se bavio organizovanjem velikog slavlja, ali je ono na kraju odloženo zbog pandemije koronavirusa. Nije poznato da li su Mitrovićev sin i snajka već izgovorili sudbonosno "da" samo u krugu najbližih ili su taj svečani trenutak odložili za nakon porođaja i definitivnog završetka epidemije.

Željko se 1990. godine oženio pevačicom Sonjom Mitrović Hani, a 1991. godine su dobili ćerku Sandru. Dve godine kasnije postali su roditelji Aleksandra, a 1994. godine su se razveli.

Njih dvoje su nakon kraha braka ostali u odličnim odnosima, a vlasnik Pinka se ponovo oženio, i to s nekad najlepšom voditeljkom Milicom Mitrović, 1995. godine. S njom ima dve ćerke, Kristinu i Andreu, a sva njegova deca odlično se slažu.

Mitrović je poznat kao neko ko je, uprkos brojnim poslovnim obavezama, izuzetno posvećen svojim naslednicima, s kojima provodi dosta vremena, ispunjava im želje i putuje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još