PLANIRAM, A BOG MI SE SMEJE: Mia Borisavljević progovorila o udaji za Bojana Grujića

Tokom trajanja vanrednog stanja zbog koronavirusa, pevačica Mia Borisavljević je sa emotivnim partnerom Bojanom Grujićem i ćerkicom Emom boravila u svom porodičnom domu u Valjevu gde je, kako priznaje, imala mnogo veći komfor.

Slobodno vreme koje je imala na pretek iskoristila je na najbolji mogući način, međutim situacija oko korone upropastila joj je brojne planove, kako poslovne, tako i privatne. Nekoliko desetina tezgi joj je otkazano, ali to nije sve.

- Najvažnije u celoj situaciji je da smo svi zdravi, da ne sedimo sada po Domovima zdravlja i bolnicama, i da možemo da razmišljamo o poslu, kad ćemo da krenemo. Raduckamo ponešto, radimo na sebi, radimo na svom poslu koliko možemo, pa kad dođu nastupi - dobrodošli! Meni je preko 60 nastupa otkazano, to sigurno neće moći da se nadoknadi, ali bitno je da se nešto pomeri sa mrtve tačke - kaže Mia u intervjuu za emisiju "Ekskluzivno" i dodaje da je morala da otkaže i venčanje s Bojanom.

- Pričali smo da bismo mogli u toku ove godine da organizujemo jednu lepu proslavu povodom venčanja, mislili smo da prvo prođe ta promocija albuma, ali evo vidite kakva je situacija... Čovek planira, Bog ti se smeje. Sve će biti onako kako mora da bude. To nam zaista u životu ništa ne bi promenilo, ali mi nekako više na insistiranje drugih ljudi... Razočarasmo i kumu, kuma, drugaricu, medije... Samo sebe nismo, što je najvažnije.

Ipak, pevačica ne isključuje mogućnost da će se uskoro venčati u crkvi u okolini rodnog Valjeva.

- Crkveno bi bilo najbitnije u celoj situaciji, ovo sve ostalo dođe kao pride.

Izvor: Pink.rs
Foto: bojanbokigrujic/Instagram

Pogledajte još