BILJANA SRBLJANOVIĆ: Profesorka koja je spalila diplome pred Skupštinom bila je dve godine SNS bot!

Profesorka srpskog jezika Ena Nedić spalila je juče ispred Skupštine Srbije sve svoje diplome i licence nezadovoljna opštim stanjem u društvu.

Ona je ispred zgrade Narodne skupštine spalila sve svoje Vukove diplome, fakultetske diplome i licence koje je stekla do sada i poručila da ne želi da živi u ovakvoj državi. Paleći svoje diplome rekla je da je to "obezvređeno obrazovanje".

Ovaj prizor izazvao je burne reakcije u srpskoj javnosti. I dok je većina korisnika društvenih mreža iskazala žaljenje nad sudbinom ove tridesetšestogodišnje Novosađanke, dramska spisateljica Biljana Srbljanović otkrila je javnosti manje poznate detalje iz života Ene Nedić.

- Žena koja je spalila "diplome" ispred skupštine, u ime protesta protiv obrazovnog sistema Srbije, studirala je skoro sedam godina i završila faks sa nezavidnim prosekom 7.7, a među "diplomama" koje je spalila su i "Pohvala na literarnom konkursu Mesec knjige" i "Zahvalnica za doprinos u organizaciji turnira u basketu Kralj Petar I oslobodilac". Takođe je aktivistkinja i članica Pokreta obnove kraljevine Srbije "iz ubeđenja", paravan stranke za presipanje glasova u ime SNS-a, a bila je fiktivno zaposlena 2 godine u "Pozorištu mladih" u Novom Sadu, u koje, po sopstvenim rečima, za to vreme nikada nije ni ušla. Za tu platu iz državnog budžeta, radila je u Call centru i botovala po nalogu u korist SNS-a. Osim toga, privatno se bavi i rasturanjem lažnih vesti protiv migranata, koje dovode do sve češćih napada na njih, kao i teorijama zavere o Bil Gejts-Marina Abramović-pečena deca-5g smera, u kojima je uspela i da ocrni čak i Biljanu Đurđević, našu veliku slikarku, kao saradnicu pedofilskog satanističkog ringa. Jedino što joj se verovatno desilo je seksualno uznemiravanje od strane nadređenog, i zbog toga taj napasnik mora da odgovara, posebno zbog toga što je dobila otkaz na (fiktivnom) radnom mestu, jer mu je pružila otpor. Tek nakon toga, ova žena odlučuje da uđe u protest protiv Dačićevog lošeg engleskog, protiv toga što Vulin nije "častan srpski vojnik" i toga što Mali ima falsifikovan doktorat. Pa spalila zahvalnicu za turnir u mini-basketu. Žena ima 36 godina i nije nikakvo dete. Ajde, malo se priberite i nemoj da ugazite baš u svako govno na drumu - napisala je Srbljanovićeva na Fejsbuku.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Color Press Group

Pogledajte još