ĐOGANIJEVA SE UMALO RASPLAKALA: Miljković pružio podršku Anabeli na Žurkoviziji, Luna poludela! (VIDEO)

Luna Đogani, umesto da uživa u nastupu mame Anabele Atijas, sve vreme se uzdržavala da ne zaplače jer je primetila kako njen dečko Marko Miljković posmatra Anabelu na bini.

Da li pod uticajem priča da se Marku sviđala Anabela ili zbog svoje nesigurnosti, Đoganijeva je skoro završila u suzama.

Naime, na "Žurkoviziji" učestvovali su Anabela Atijas i Nikola Orozović sa Anabelinom pesmom "U tvojim kolima! Njih dvoje toliko su se dobro snašli na sceni da su sve ostavili impresioniranim.

- Orozoviću ti si bio fantastičan, mora da je ova Anabelina energija uticala na tebe da te je ponela, ona je profesionalac. Stvarno ste izgledali kao iz spota, stvarno sve pohvale - započeo je Marko Miljković koji je sve igrao u stolici uz pesmu, a đuskao je i Gagi, dok je Luna bila nepomična, a u jednom trenutku se moglo videti i da jedva suzdržava suze.

Ostatak žirija imao je samo reči hvale za nastup ovo dvoje.

- Bili ste odlični, Orozoviću, zablistao si na sceni, verovatno ti je Anabela dala tu podršku, kao da sam gledao spot, perfektno - rekao je Miljković.

- Anabela je majstor za tu priču, ali neću uzimati ovo u obzir, jer je Anabela profesionalac - dodao je Mića.

- Anabela, prelepa kao i uvek, Orozoviću, zablistao si - istakla je Zorica.

- Šta da kažem posle ovako divnih reči prijatelja, ja ću se bazirati na Anabelu. Kao da imaš 20 godina, apsolutno profesionalno, kao da gledam spot - dodao je Đedović.

Luna neko vreme nijue došla sebi zbog načina na koji je Marko gledao Anabelu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još