NEKOLIKO NEDELJA PROVEDENIH NA SELU GA MOTIVISALO: Miloš Biković kupio imanje u okolini Valjeva?

Glumac Miloš Biković navodno je pazario veliko imanje u okolini Valjeva, 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Milioš je na nekoliko ari zemlje pazario i staru kuću. On danima priprema teren za izgradnju nove kuće, a kada dođe na svoje imanje biće bliže bratu.

- Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu - naveo je izvor.

- Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove - rekao je izvor.

Miloš živi na relaciji Beograd - Moskva, a svoje slobodno vreme koristi da se skloni od gradske gužve i uživa u prirodi, na svom novom imanju.

Biković je deo karantina tokom vanrednog stanja proveo u Manastiru Jovanja, a u blizini njegovog novog imanja u selu Zabrdica u blizini Valjeva, već godinama živi njegov kolega Nenad Jezdić koji se bavi poljoprivredom i proizvodnjom domaće rakije.

- Nemam komentar, hvala na razumevanju - rekao je glumac, ne želeći da govori o svom novom imanju.

Izvor: Alo/Telegraf.rs
Foto: bikovic/Instagram

Pogledajte još