ĆERKA VODI GLAVNU REČ: Emili odlučila kako će se zvati sin Biljane i Janka Tipsarevića

Lepa trudnica Biljana Tipsarević prepustila je suprugu Janku i ćerki da smisle ime za dečaka, ali tata i Emili dugo nisu uspevali da se dogovore.

Teniser i modna kreatorka odbrojavaju do trenutka kada će njihova porodica dobiti još jednog člana.

Par već ima ćerkicu Emili, a Biljana ističe da su pre njenog rođenja vrlo brzo postigli dogovor o imenu, što ovog puta nije bio slučaj.

- Za razliku od Emili, gde smo iz prve odlučili kako će se zvati i nismo imali nikakvih nedoumica, oko imena za sina se u našoj kući odvijala prava debata između ćerke i tate. Priznajem da su mi njihova nadmudrivanja bila smešna i zanimljiva, ali sam od starta bila na Emilinoj strani. Želela sam da odluku donese ona - istakla je mama Biljana za magazin "Gloria".

Ona je otkrila koje su bile njihove želje, ali i da ih je njena sestra pretekla.

- Janko je oduvek hteo da mu se sin zove Noa, ali se tako zove dečak moje sestre, a Emili je rekla kako ne želi da ima dva brata sa istim imenom. Davnašnja opcija nam je bila Leon, međutim, i tu nas je preduhitrila moja sestra sa malenim Leonom koji je došao na svet pre tri meseca. Sad smo na slatkim mukama, ali je već izvesno da smo našli kompromisno rešenje - ispričala je kreatorka.

Ona je otkrila da su se opredelili za varijantu ovog drugog imena.

- Sin će se zvati Leo. Ime je nastalo og grčkog Leon, što znači lav, a simbol je hrabrosti i snage - rekla je Biljana.

Izvor: Glossy.rs/Gloria
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.