NE ZAMERAJTE IM SE: Kojih pet horoskopskih znakova će vam najbrže postati neprijatelji?

Granica između ljubavi i mržnje je tanka, ali ona je još tanja kod određenih horoskopskih znakova. U zavisnosti od toga kada su rođeni, nekim ljudima ćete se zameriti mnogo lakše nego drugima, a ovo je pet znakova horoskopa sa kojima se najlakše postaje neprijatelj.

Ovan

Nepredvidivim Ovnovima lako možete da se zamerite u bilo kojem trenutku, a kada se to dogodi, od njih možete da očekujete eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete da budete sigurni da će za to znati svi, ali ne treba da se plašite njihove osvete jer će vas u tom slučaju jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite.

Blizanci

Blizanac danas može da bude vaš najbolji prijatelj, a već sutra najgori neprijatelj. Karakteriše ih promenljiva narav i brzopletost kod donošenja mišljenja o drugim ljudima, a ako ih povredite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva, koje su neretko u stanju i da izmisle.

Lav

Lavovi žele da budu omiljeni u društvu i prijatelji sa svima, a ako se nađete na njihovoj listi neprijatelja, učiniće sve što mogu kako bi vas pred svima ostalim prikazali u najgorem svetlu. Ipak, Lavovi ne mešaju profesionalni život sa privatnim pa su veće šanse da će neprijatelje steći na poslu nego među rodbinom i prijateljima.

Devica

Device nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihovo prijateljstvo sa onima koje imaju trajati ceo život. Veruju da se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju pa je neuzvraćanje istog i najlakši način da im se neko zameri, prenosi Index. Kada Device shvate da se neko druži sa njima samo iz neke svoje lične koristi, tu osobu će odmah i zauvek isključiti iz svog života.

Škorpija

Škorpije teško stiču prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima veruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, ali ako ih samo jednom izneverite ili povredite, steći ćete neprijatelja za ceo život.

Izvor: b92.net
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još