IZGUBILA SAM PORODICU, JA SAM BLAM: Luna Đogani plakala kao kiša pred Markom Miljkovićem (VIDEO)

Luna Đogani svađala se tokom noći sa Markom Miljkovićem zbog Jelene Pešić, a u jednom momentu oni su napustili emisiju "Pitanja gledalaca" i otišli u dvorište gde su šetali. U jednom momentu Luna je završila u suzama, rekla za sebe da je blam, a Marko joj je poručio da pokuša da sredi odnose sa majkom Anabelom.

- Izgubila sam sebe, ja nisam devojka za tebe... U jednom trenutku sam dole, u drugom sam top, u jednom volim, u drugom ne volim... Ne znam više ko sam - rekla je Luna.

- Nemoj sve da us*reš sad! Nisi toliko loša koliko misliš da si loša... Ti si divna osoba. Ti si devojka za mene, tačka! Po svemu si devojka za mene! - rekao je Marko.

- Radim loše stvari. Kako mogu da budem divna osoba? Nisam više... Odvratna sam postala... Znaš koliko to mene boli? Ne mogu da slušam više to da se neko sladi. Ja sam blam! Izgubila sam sve i porodicu... Trebali su da budu ponosni na mene, a ne da ih bude blam. To su stvari koje bole, Marko - dodala je Luna.

- Nisi blam, Luna! Nisi blam! Nisi ništa izgubila, sve je tu! Vrati se Luna, ne mogu takvu da te gledam. Sedi pričaj s mamom, reši taj problem. Šta da radimo Luna? Šta je, tu je... Idi, probaj, pričaj s mamom. Moraš da nađeš rešenje. Sve je već rečeno, ja nemam više potrebu da ulazim u bilo koji sukob s njom (Anabelom), tu je stavljena tačka. Nemaš problem s tim. Video sam da ne mogu s njom. U isti koš si stavila našu vezu i vezu sa Slobom, to su stvari koje ne smeju da se rade - dodao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još