VEZA JE BILA NEMORALNA I OSUĐENA NA PROPAST: Luna Đogani uporedila svoje romanse sa Markom Miljkovićem i Slobom Radanovićem (VIDEO)

Luna Đogani rekla je sinoć da je njena veze sa Markom Miljkovićem, bolesna, kao i veza sa Slobom Radanovićem. Ona je danas u emisiji "Pitanja gledalaca" progovorila o ovoj svojoj izjavi, pa istakla da više uživa sa Markom, nego sa pevačem koji je u momentu njihove ljubavi bio oženjen.

- U toj vezi sam bila bolesna, bila sam opterećena. Ne sećam se isto u toj vezi i sada. Ova veza je počela zrelo i zdravo, ona veza je bila nemoralna, osuđena je odmah na propast. Marko je drugačiji. Ne mogu da se porede njih dvojica. Marka volim previše, ne tražim da mi ljudi veruju u to, ali ja znam kako se osećam. Ovo nije isto, oni su bili muž i žena - pričala je Luna.

- Nemam puno da dodam, mi smo pričali na tu temu. Na takva pitanja, ja sam Luni rekao, da lepo odgovori i ne treba da postoji sarkazam da li ona dobijala to pitanje hiljadu pitanja. Isto kada je u pitanju i tema mama i tema tata... Nikako ne sme kroz sarkazam da priča, da ne bi sama navlačila hejt ponovo. To mi se nije svidelo juče što je uporedila našu vezu i prethodnu, ali okej, bila je iznervirana - rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još