OBUZDAJ BOLESNU LJUBOMORU: Luna Đogani i Marko Miljković ne prestaju da se svađaju zbog Jelene Pešić (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković nastavili su da se svađaju i tokom novog izdanja emisije "Pitanja gledalaca" zbog Markove izjave da bi voleo da zajedno popiju kafu sa Jelenom Pešić nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga".

Marko je danas u emisiji rekao i kako se neće družiti sa Jelenom, jer mu Luna pravi problem, a istakao je i da je planirao da je veri, ali je odustao od toga zbog novih problema i laži.

- Uvlačiš u našu vezu neke ljude, drži se toga. Ja sam te ispoštovao, ne družimo se, tačka, kraj... Ovo što se poteže, poteže se, jer se ti ložiš... Da li imaš vetar u leđa? Da li te loži to sad? - rekao je Marko.

- Ne loži me, ja samo hoću da mi ti dokažeš već jednom da to nije tako, prestani da mi daješ povod tvojom facom i tvojim glasom dok pričaš o tome. Ja te poznajem Marko, da ljubomorna sam - rekla je Luna.

- Prestani više s tim, ne družimo se. Šta bi bilo da se družimo? Ti bi izgorela. Dosta više s tom temom. Nema povoda, ne družimo se, ne pušimo cigare zajedno - dodao je Marko.

- Eto, ti mene uporno kriviš za to. To je prebacivanje na mene da bih se ja osećala loše. Ti ovde ustaneš i govoriš: "Mi se ne družimo". Bože, sačuvaj. Prestani da joj daješ na važnosti više. Ti me nerviraš, jer patetišeš ovde za njom. Da, ja ljubomorišem jer mi ti daješ povod za to - izjavila je Luna.

- Ti si istripovala u svojoj glavi! Obuzdaj bolesnu ljubomoru! - rekao joj je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još