KAD POGLEDAM MOJU ĆERKU, VIDIM POSLEDICE BOLESNOG OKRUŽENJA: Anabela otkrila zašto je ostavila Lunu i preselila se u Sarajevo (VIDEO)

Nina Babić u "Igri istine" postavila je pitanje Anabeli Atijas da je li je ljuta na Erminu Pašović, a ona je do detalja objasnila što se preselila u Erminin rodni grad Sarajevo, zbog čega su joj mnogi zamerili.

- Ja Ermini ništa ne zameram, ona je imala teško detinjstvo, ljudi koji su prolazili kroz teške stvari jedni druge najbolje razumemo. Ja sam se preselila u Sarajevo jer sam tako želela. To je grad u kojem sam odrasla, tamo mi živi otac, dve sestre, mnogobrojna porodica. Moja želja je bila, a to i Gagi zna, da se jednom vratim u Sarajevo i da tamo umrem. Imala sam uvek želju da svoju porodicu držim na okupu, zbog toga sam i ostajala sa Gagijem u braku. Sada kada pogledam u Lunu, vidim da su ostale posledice jer sam ostajala u bolesnom okruženju. Nisam ljuta na Erminu, rekla sam da će se naći na mom mestu, govoriće joj da je zlo, a sve to jer je jedina koja je prijala Luni u raskidu. Ja Ermini ništa ne zameram i ja sam bila tu - rekla je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još