BOLJE DA PEVAŠ NA NAŠIM PLANINAMA I JEZERIMA: Katarina Živković odbrusila voditelju Predragu Sarapi!

Pevačica Katarina Živković gostovala je u "Novom jutru", a u jednom momentu je odbrusila voditelju Predragu Sarapi. 

Kaća se početkom godine vratila sa duže turneje po Americi na kojoj je bila sa Kristinom Kijom Kockar, pa ju je Sarapa pitao da li će možda sa njom doći u emisiju.

- Ona je velika zvezda, pa ne možemo baš stalno da se čujemo pošto je u obavezama. Ima dogovoreno nešto sa Bijonse, Britni Spirs itd... Pozdrav za našu drugaricu Kiju. Nekako mi je bolja kombinacija Luna-Kija-Sloba, a ja da posmatram sa strane - šalila se sve vreme Kaća.

Pričali su i o aktivnostima tokom izolacije zbog pandemije, pa je voditelj predložio pevačici da peva na terasi, ali se razočarao kada je čuo da terasu - nema. Poručio je Kaći da može da peva po planinama i jezerima, na šta mu ona nije ostala dužna.

Neki su pevali sa svojih terasa... Da li si ti to radila? - pitao ju je.

Nemam terasu - odbrusila je Kaća.

Bolje da pevaš na nekim našim planinama i jezerima - rekao joj je Sarapa.

- Ti Sarapa izgledaš onako baš senzitivno, plašljivo. Na TV izgledaš onako jako, a kad te vidi čovek uživo prosto si jedna krhka duša - rekla mu je otvoreno Kaća, a tokom emisije otkrila je i da se uvek pre početka konstatuje sa njim i uputi ga u informacije o njoj, da ne bi pogrešio.

- Stvarno svaki put brinem kad gostujem kod Sarape, jer on je uvek neinformisan što se tiče mojih pesama. Sarapa, nemoj da pogrešiš i da najaviš novu pesmu, a ona izašla pre deset godina. Nisi pogrešio sad, jer sam ti rekla. Tako mora čovek sa tobom - sve vreme se šalila pevačica.

Kaća će inače ovog leta promovisati svoju novu pesmu "Ne javljajte", za koju uskoro treba da snimi i spot, a neke dalje planove za letnje mesece nema - zbog celokupne situacije.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još