NEĆU DA BUDEM SLUŠKINJA: Sanja Vučić progovorila o svom dečku i otkrila kako su se upoznali

Sanja Vučić, članica grupe "Hjurikejn" bila je gošća Sanje Marinković u emisiji "Magazin In" gde se govorilo na temu zašto uspešne žene ne inspirišu muškarce na velike gestove, a za one nezbrinute su uvek tu.

Sanja je priznala da je ona sa svojim momkom podelila obaveze, jer ne želi nikome da bude sluškinja, ali i otkrila kako su se upoznali.

- Ja živim sa svojim dečkom, ranije sam isto imala to iskustvo. Ja volim da raspodelimo obaveze. Ako oboje radimo, zarađujemo, onda da podelimo obaveze. To je delegiranje. Ajde recimo ja ću da operem sudove, ti seckaj meso, ja cu da ga ispržim, ti serviraj. Meni to jako prija jer vidim da nisam nekome sluškinja, majka, baba. Mislim da neki muškarci smatraju to brižnošću - ispričala je Sanja, pa otkrila kako je počela njena ljubavna priča:

- Ne znam čime me je osvojio, ali ja kad sam ga videla, nešto me je preseklo. Ja se vraćam iz prodavnice, raspala, ni na šta ne ličim, kese i vidim senku, zaklonio mi je sunce jer je veliki. I samo me preseče. I ja se popnem gore, nešto mi nije dalo mira i sišla sam dole, pružila mu ruku i eto - ispričala je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Pogledajte još