ISPUNIO DEČAČKI SAN: Saša Kovačević kupio roleks od zlata i platine?!

Saša Kovačević, jedan od najpopularnijih pevača mlađe generacije, nedavno se navodno počastio luksuznim satom marke "roleks", koji košta čak 50.000 dolara.

Reč je navodno o satu koji je napravljen od belog zlata i platine, a pevač ga je pazario u Americi tokom turneje na kojoj je bio pre nekoliko meseci:

- Saša je ljubitelj lepih i skupih stvari, iako u javnosti to ne potencira, i nikada se ne hvali materijalnim stvarima - rekao je izvor za domaće medije.

Navodno je pevač dugo maštao da ima skupoceni sat, ali je odlučio da ga kupi tek kada bude obezbedio sve drugo što mu je neophodno u životu.

- Godinama je maštao baš o takvom satu, ali kupovina nije dolazila u obzir, iako je uvek dobro zarađivao i imao novac. Njegovi su prioriteti bile pesme, skupi spotovi i ulaganje u karijeru. Takođe, uložio je svoj novac i u svoj studio o produkcijsku kuću, a onda je na red došla i kupovina stana, pa otvaranje restorana. Poznato je da je Sale uvek vozio luksuzne automobile, a tek kada je ispunio dečački san da vozi "porše", na red je došao sat - priča izvor i dodaje:

- Saša je poznati humanista. Svestan je da zahvaljujući ljudima koji vole njegove pesme i sve što on radi danas živi životom koji danas živi. Zbog toga, ogromne sume izdvaja za razne humanitarne akcije, organizuje humanitarne koncerte i na njima rado nastupa kada ga pozovu, a putem društvenih mreža redovno šeruje fotografije bolesne dece i apeluje na druge da pomognu - završava izvor.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.