PREKRŠILA MERU ZABRANE PRILASKA MARIJI KULIĆ? Miljana Kulić privedena u prekršajni sud!

Policija je danas popodne navodno privela prekršajnom sudiji Miljanu Kulić iz Niša zbog sumnje da je prekršila meru zabrane prilaska majci Mariji Kulić, ali je nakon sprovedenog prekršajnog postupka i saslušanja svedoka, prvostepenom odlukom ovog suda osobođena odgovornosti.

Naime, Miljani je mera zabrane prilaska Mariji izrečena pre 10 dana, po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, zajedno sa merom udaljenja iz porodične kuće, nakon žestoke svađe sa majkom.

Miljana je sinoć navodno došla u porodičnu kuću gde je došlo do svađe između nje i Marije, pa je opet alarmirana policija.

- Miljana je, nezvanično se saznaje, sinoć došla u porodičnu kuću gde se ponovo svađala sa majkom, pa je upućen poziv i Hitnoj pomoći i policiji, jer je Mariji opet pozlilo. Policija, pak, nakon dolaska u kuću Kulića u naselju Beograd mala, nije zatekla Miljanu, pa su krenuli da je traže jer je bilo prijavljeno da je dolazila i svađala se sa majkom. Našli su je danas popodne, nakon čega je privedena prekršajnom sudiji, zbog sumnje da je prekršila meru zabrane prilaska, ali je nakon sprovedenog prekršajnog postupka oslobođena, jer je po svemu sudeći Marija povukla izjavu da je Miljana dolazila u kuću. Nije isključeno da je Miljana i prethodnih dana već dolazila kući, ali da Marija nije želela da je prijavljuje, ne želeći da pravi dodatne probleme ćerki - kaže izvor.

Predsednik Prekršajnog suda u Nišu Mišel Marković, potvrđuje da je Miljana Kulić privedena u Prekršajni sud kao i da je oslobođena, jer nije bilo dokaza da je počinila prekršaj zabrane prilaska majci Mariji koji je podnela policija.

- Miljana je oslobođena da je kršila meru zabrane prilaska majci Mariji Kulić, jer nije bilo dokaza. Koleginica sudija je saslušala svedoke i nakon toga je oslobodila, jer nije dokazano da je uradila to što joj je policija stavila na teret. To je prvostepena presuda, policija ima pravo žalbe na nju - rekao je Marković.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.