DENSER U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Gagi Đogani dužan zelenašima 18.000 evra?!

Kako "Alo!" saznaje od izvora bliskog denseru, Gagi Đogani se nekoliko meseci pre ulaska u "Zadrugu" zadužio skoro 18.000 evra kod zelenaša, a planira da izmiri svoja dugovanja čim bude izašao iz rijalitija.

- Gagijeva karijera već duže vreme stagnira i odavno je prestao da zarađuje novac od nastupa. Poslednjih godina snalazio se kako je znao i umeo, a njegova porodica mu je u velikoj meri finansijski pomagala. Tu ulogu je u jednom trenutku preuzela i njegova ćerka Luna, koja ga je skoro godinu dana izdržavala, a nakon pobede u "Zadruzi 2" čak mu je kupila i automobil - priča izvor i dodaje da je, uprkos tome, Đogani zapao u finansijske probleme.

- U jednom trenutku Gagi je odlučio da sam vodi računa o sebi i da se više ne oslanja na pomoć svoje porodice, koja je sve manje imala razumevanja za njegove prohteve. Zbog toga, malo-pomalo, počeo je da pozajmljuje novac od zelenaša i da im se obraća svaki put kada mu zatreba pomoć - priča izvor i dodaje da se Đogani prvi put okrenuo zelenašima kada je mu je bio neophodan novac za popravku automobila.

- Pozajmio je nekoliko hiljada evra jer mu je, osim za popravku automobila, novac bio neophodan i za renoviranje jednog dela stana, ali i za svakodnevni život. Ali to nije bio jedini put kada je pozajmio novac, već se zelenašima obraćao svaki put kada bi pozajmljeno potrošio. Tada je već bio u pregovorima za ulazak u rijaliti, te je zelenašima obećao da će im dug vratiti čim izađe iz "Zadruge" - priča izvor i objašnjava da se Gagi zaduživao malo-pomalo, ali da se njegov dug na kraju popeo na 18.000 evra.

- Iako je suma koju treba da vrati prilično visoka, Gagi je dao reč da će pozajmljeno vratiti čim mu bude legao honorar od učešća u rijalitiju. Planira tako da uradi jer ne želi da ima bilo kakve probleme kada izađe - rekao je izvor na kraju.

Izvor: Alo.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još