SVE SE ŠLJAŠTI: Ljuba Aličić prvi put pokazao suprugu Željanu i dom vredan pola miliona evra (VIDEO)

Poznati pevač narodne muzike Ljuba Aličić od svog rođenja živi u Šapcu, a tamo je izgradio i velelepnu vilu. U samom centru grada nalazi se Aličićeva ogromna kuća, obojena u tamnoroze boju. Ulica u kojoj je pevačev dom je vrlo prometna, puna šetača koji tuda odlaze na Stari grad i tvrđavu, koja je udaljena svega 500 metara.

U velelepnoj vili on živi sa suprugom Željanom i dvojicom sinova, dok je nasledniku Dejanu iz prvog braka sagradio kuću u drugom delu grada. Uzimajući u obzir kvadraturu Ljubinog doma, kao i lokaciju na kojoj se nalazi, njena vrednost na tržištu je ogromna.

Osim što je ogromna, Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu!

- Evo vidiš ovo je moja kuća, tu ja živim. Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu - rekao je pevač za "Premijera-Vikend" specijal i prvi put pokazao suprugu Željanu.

- To je pesma "Svirajte mi za Željanu", 38 godina je sa mnom i braku i to je moja najveća životna ljubav. Sa njom imam dva sina, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Nju sam iz škole ukrao - kazao je pevač.

- U početk nije bilo lako, ljubomora i mladost, sada je sve lakše. On je idealan muž i otac - uputila je komplimente svom suprugu Željana.

A onda se Ljuba osvrnuo na priču da je Neda Ukraden tražila pomoć od države.

- Svako za sebe priča, 47 godina sam na estradi i morali bi malo da štede. Kako Nedu nije sramota? Šta će njoj neko da pomogne. Ona je zvezda velika, znate li koliko ona traje - zaključio je Aličić.

Podsetimo, prema pisanju jednog domaćeg medija Aličićev dom navodno košta pola miliona evra.

Izvor: Pink.rs/Blic.rs
Foto: Emisija Premijera - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još