GRCALA U SUZAMA: Dragana Mitar progovorila o pretnjama i nasilju Edisa Fetića (VIDEO)

U emisiji "Pretres nedelje" tema koja je sve zanimala je svakako odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića Eda koji je uzbrukao region.

- Nakon intervjua kod Ognjena, rekla si da imaš veliki strah, da te je upozorio, da paziš šta pričaš. Zadrugari su rekli da te je i stisnuo, da ti je pripretio. I posle svega si se vratila i ljubila si se sa njim, šta se tu dešava? - upitao je voditelj Milan Milošević.

- Prvo, mi se nismo pomirili, mi smo pričali o tome šta sam pričala na intervjuu. Mi smo se zvanično razdvojili, on je jutros došao kod mene, ceo dan je provocirao na tom krevetu, ležanje. On je došao i pričali smo, ja sam mu rekla da treba da izađe, on je rekao da prenoći, pošto se definitivno razlilazimo. Ja pokušam da svoje emocije ujednačim, ali mi to ne ide. Da sam napolju, to bih drugačije uradila. Ovde funkcionišemo u istoj kući. Ja ga poznajem i David je jednom izneo, kada mi je rekao kada su njegovi dolazili rekli su da mu ništa ne pričaju, jer znaju kako reaguje, u tom nekom kontekstu da je impulsivan, kao i ovde što je milion puta govorio za neke situacije. Ja sam rekla u nekim situacijama, s početka rijalitija, šta god da imamo, ja za ovo vreme njega odlično poznajem i mogu da pročitam mnogo stvari iz njegovih očiju. Nekad da, nekad se plašim, ja sam rekla da je naš odnos završen, da nema više pomirenja, da su stvari koje smo ispričali grozne. Ja sam njemu rekla da se meni nije dopala sitaucija u pabu kad mi je rekao da se sklonim, kad je došlo obezbeđenje. Ja njega nisam optužila da je nasilnik, nema potrebe. Nisam znala u subotu, u kom sam tom trenutku rekla da ću progovoriti, isto tako sam rekla u pabu, kad je bila svađa i izrekla razne neke stvari. Ja njega nikada ni za šta nisam optužila - pričala je Dragana.

- Šta ti je šaputao Edo jutros ispod jorgana? Kako reaguješ na to što te je nazvao da si devojka za jednu noć? Šta te je upozorio, rekla si Ognjenu to sinoć? - ispitivao je Milan.

- Rekao mi je da me voli, da sam devojka za jednu noć, ne bi se nikada više videli! On uopšte nije čovek kog sam upoznala napolju, ispostavilo se da me je lagao. Jednostavno me je srozao totalno, to je moj zaključak, ne znam čime sam zaslužila. Ako je on sa mnom nesrećan i ne možemo da funkcionišemo, nema potrebe da budemo zajedno. Ja sam rekla o tim nekim pričama za promenu grada - pokušavala je da izbegne odgovor Dragana.

- Nemoj da lažeš, nisi pričala o tome, rekla si da te je upozorio. Dragana, ja ću te pitati nešto, da li si nimfomanka? Pitaju to gledaoci, jer svaki put kada te izvređa, ti imaš s*ks posle toga sa njim - dodao je Milan.

- Ja sam rekla da tog čoveka volim, da imam strast prema njemu, da to nikada nije ni prestajalo. Jednostavno, ne znam, ima ta neka energija koja me vuče ka njemu. Što se tiče tog pitanja, nema veze sa vezom. Ja sam pokušavala da se od njega sklonim, da prekinem komunikaciju. Ja sam se izvinila, dešavaju se greške i to je to. Idemo dalje, mojim roditeljima najviše. Cele prošle godine, sluđena sam, jesam grešila, radila sam katastrofalne greške, ali mislim da mi nije kasno da se vratim sebi. Da zaboravim ove ružne stvari i da krenem dalje i da ovo ostane ružna prošlost. Govori da me je izmanipulisao, opet je pokazao da misli samo na sebe, da ga ne zanima ništa osim njega, to sam shvatila sada definitivno - pričala je Dragana kroz gorke suze.

- Kako tvoj bivši suprug gleda na to? - dodatno je postavio pitanje Milan.

- Ja sa njim komunikaciju nemam nikakvu, on je za mene priča završena, ima svoj život. Rekla sam da je kriv za moj razvod, jer koliko sam ja kriva i saučesnik u tom njegovom, on je u mom. Mislim da je trebalo da se raziđemo, pa da uplovimo u vezu, nadam se da će moći da se ispravi to - dodala je zadrugarka.

Dragana je kroz suze pričala je o odnosu sa Edisom Fetićem, koji je napravio pravi haos kako u Beloj kući. Mnogi zadrugari posumnjali su da je Edis bio nasilan prema Dragani, zbog njenog čudnog i izbezumljenog ponašanja, nakon što joj se Fetić suprostavio.

- Imam utisak da me je tipovao, kao da me je izvukao iz nekog bubnja, za njegovu misiju, on nije isti spolja i ovde. Ne znam šta mu se dogodilo i šta mu se dešava. Da li ga je sve stiglo i da li se vraća unazad. Rekla sam i da ovde slaže. Ja kažem, tako možemo u nedogled, dok se nekim klipom ne pokaže suprotno. Nekad je bolje da ćutim i ne komentarišem - rekla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
1 komentar
  1. Sanja says

    Videli su ljudi da nisu jedno za drugo.Ni prvi ni poslednji.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.