ĆUŠNUO SAM JE: Edis Fetić priznao svoje greške i uputio javno izvinjenje Draganinoj porodici i svojoj deci (VIDEO)

Nakon što je Dragana Mitar kroz suze pričala o Edisu Fetiću, njegovom štipanju i pretnjama, svoj stav je izneo i Edo.

- Ona i kad ne kaže, ja znam šta je rekla. Znam šta može da kaže, nema potrebe da mi objašnjava. Rekla je, pa je rekla, ne može da se vrati. Meni nije normalno da emocije, koje definitivno postoje, obrišemo gumicom. Jesam je ćušnuo, zaboravio sam što, danas mi je vratila film. Krenula je priča oko stana, krenula je da iznese adresu, to je ružno i hteo sam da je sprečim - rekao je Fetić.

- Da, vezano za stan. Nisam htela da iznesem adresu, htela sam neko naselje da spomenem, nisam htela adresu - rekla je Dragana kroz osmeh.

- Mislio sam da će da kaže adresu, zato sam je stisnuo. Rekao sam Mići, rekao sam i njoj, to sam joj rekao ispod jorgana, nije mi bilo svejedno kad sam video klip (sa Zilhom). Jeste, u tom momentru, to Marko Đedović zna, njoj su počele da ulaze katastrofalna pitanja. Marko je rekao da ću da ja ispadnem žrtva. Ja nisam hteo da ispadnem ja žrtva, a ona odron. Prihvatio sam da budem najgori i pokušavam da zaštitim nju. Mi imamo strast, ne mogu od toga da pobegnem. Ja sam pokazao kako reagujem, to naselje me ne dotiče. Reagujem prljavim jezikom, da je uvredim. Strašno je što sam joj to rekao. Zbog toga se najviše kajem, izvinjavam se našim porodicama, mojoj deci. Ona zna da ja to ne mislim. Rekao sam joj da pazi šta priča da ne izazove u meni neke rečenice zbog kojih se kajem. Znam da kažem budalaštine... Ja znam šta smo imali ispod jorgana, to se ništa ne vidi - dodao je Edis.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još