PRED BANKROTOM: Darko Lazić moli roditelje da podignu kredit?!

Iako je Darko Lazić nedavno tvrdio da nema finansijskih problema, njegov prijatelj otkrio je da je pevač navodno zapao u dugove zbog mnogobrojnih izdataka i troškova koji su bili neplanirani.

- Darko već dve godine jedva sastavlja kraj sa krajem. Nakon saobraćajke skoro celu godinu nije radio, a morao je od nečega da živi i plaća lečenje i skupe terapije, a u međuvremenu je počeo da živi sa Marinom i dobio sina. Sve i da je imao neke zalihe, potrošilo se, a poslednji dinar iz džepa izbio mu je koncert u Sava centru - rekao je izvor magazina "Svet" i dodao:

- Dare se nervira što još nije završio kuću u Brestaču, u kojoj živi sa Marinom i sinom. On je iznutra opremio, ali ostalo je još mnogo radova spolja, kao i u dvorištu. Teško mu je palo što nema posla, a jedva se izvukao iz starih dugova. Morao je sad da vrati pare gazdama klubova u kojima su nastupi bili otkazani nakon saobraćajke. Imao je u planu da završi album do leta i da radi punom parom, ali umesto da sad zarađuje, on mora da se zadužuje. Darko je već sada u velikoj panici. Znam da je zamolio roditelje da mu pomognu i tražio je od Branke i Milana da probaju da dignu kredite.

Izvor dodaje da uz sve to Darko plaća i alimentaciju za ćerku Lorenu, koju ima sa Anom Sević.

Darko još nema nastupe, zbog aktuelne situacije u zemlji i svetu.

- Ubija me ova neizvesnost, pitanje je kada ćemo mi pevači početi da radimo. Živim od tih nastupa u Evropi, nisam gradski pevač - istakao je Darko Lazić nedavno.

Izvor: Blic.rs/Svet
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još