VESNA I ĐOLE ĐOGANI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Podržali smo Kiju, ali se nismo odrekli Lune kao što Anabela tvrdi!

Kija Kockar ima dugu istoriju sukoba sa porodicom Đogani, budući da je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" Luna ušla u vezu sa njenim tadašnjim suprugom Slobom Radanovićem. Kako su svi članovi ove porodice komentarisali mladu pevačicu, a ona im u svom maniru uzvraćala, mnogima je zastao dah kada se ona srela u bekstejdžu jedne emisije sa Đoletom i Vesnom Đogani.

Ipak, ovaj susret je protekao mirno, pa čak i uz mnogo smeha.

- Vesna i ja smo uvek govorili lepo o tebi - poručio je Đole Kiji pred kamerama "IDJ"-a, na šta mu je ona poručila:

- Ponekad je tu bilo nečeg lepog, nekad ružnog, nisam znala šta da pohvatam, ali svakako nema ljutnje. Bitno je da se Slađa (prim.aut. Delibašić, bivša Đoganijeva supruga) i Nadica (prim.aut. Zeljković, majka Kockareve) druže. Mislim, virtuelno, preko poruka. Zna se ko je napravio taj brend, jedno je grupa "Đogani", a drugo "Fanki Dži", ali je sve to ista porodica. Ja, ipak, neću da likujem ako neko od njih podrži pravu stranu u tom sukobu, odnosno mene. Normalno je kad neko pogreši da podržiš onoga ko je u pravu, pa makar ne bio tvoj.

- Mi smo podržali normalnu stranu. Kija je bila normalna strana. Ja nisam ni napadao drugu stranu, samo sam se ogradio od Luninog ponašanja. Stric ima pravo da kudi nećaku i da joj kaže da nije dobro to što se dere i histeriše, i da joj kaže da bude dobra kao što je mi znamo. Ja se nisam nigde odrekao Lune, kao što Anabela (prim.aut. Atijas) tvrdi. Ona je ta koja se nje odrekla javno pred svima - dodao je Đole.

- Zaključak cele priče je da se pre tri godine desila neka situacija u kojoj je svako trebalo da se snađe. Kija je u tom slučaju bila žena koja je javno prevarena, nažalost, ali je uspela na prirodan, zdrav i normalan način da se izbori za svoje mesto i kaže svoju istinu. Ona je bila primorana da dođe i brani nešto njeno što je napadnuto i što je krenulo u pogrešnom smeru, jer niko nije očekivao da će se to desiti u rijalitiju gde je Sloba Radanović trebalo da se ispromoviše kao neko ko dobro peva - ispričala je Vesna.

- Slobu ne bih komentarisala jer je on vaša rodbina. Ja sam ga prebacila na vašu stranu. Kad me pitaju ko mi je omiljeni Đogani, ja kažem Sloba. Ali barem sam vam poslala nekog ko je talentovan - dodala je u svom maniru Kija.

Izvor: Blic.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još