KOMŠIJE OTKRILE DETALJE: Sloba Radanović vozi tuđ automobil i često ide u solarijum

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović baš uživaju u vezi. Sad su se, kako se navodi, toliko opustili da se i ljube pred komšijama i ne mare za znatiželjne poglede.

Njeni mališani, prema rečima tog komšiluka, pevača obožavaju.

- Jelena je stalno kod Slobe u stanu, dolazi sa decom. Zaista je ljubazna i prijatna, deluje da se odlično slažu, ni tokom perioda izolacije se nisu razdvajali, često smo ih sretali zajedno, oboje se jave. Slobu Jelenina deca obožavaju, ona je brižna majka, a i on je sjajan prema njima. Izvede ih na igralište ispred zgrade pa tu nađu neku zanimaciju, igraju košarku ili neku igru. Njih četvoro deluju kao jedna mala porodica. Pričalo se i da će se pevač iseliti iz našeg kraja jer živi u jednosobnom stanu, a kada mu devojka sa dečicom dođe puno ih je, međutim za sada su i dalje tu. Uveseljavao nas je tokom izolacije, uveče oko 11 časova počne da peva, cela zgrada ga čuje, ali ima divan glas - tvrdi komšinica.

Takođe, oni znaju da luks auto koji Radanović vozi zapravo nije u njegovom vlasništvu:

- Jelena uvek dolazi svojim džipom, dok Sloba ima taj BMW. Međutim, auto nije njegov! Prijatelj mu drži rentakar, i da li mu Radanović plaća ili ne, ko zna, ali od njega uzima te skupocene automobile koje vozi. Zapravo nisu u njegovom vlasništvu, samo su iznajmljeni.

Slobina komšinica otkrila je i da se pevač ne libi da ugodi dragoj, te da često odlazi u kupovinu.

- Gotovo svakodnevno Sloba ide u nabavku, svrati do radnje i pijace, pazi da im ništa ne nedostaje, kući nosi pune kese. A pazi on i na sebe, tako da ga često sretnem kako odlazi u solarijum. Malo se ugojio, ali boja za leto mu neće nedostajati - kaže ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.